Мијаиловић: 31. титула златна карика Звездине историје

73

Као да се још увек чује песма се трибина стадиона „Рајко Митић“. Синоћ смо прославили 31. титулу првака, а утиске и импресије после, до сада невиђеног спектакла на Маракани, пренео нам је председник фудбалског клуба Црвена звезда Светозар Мијаиловић.

Фантастично! Лепа завршница овогодишњег шампионата и 31. титула у историји Црвене звезде. Када погледамо године старости, скоро сваке друге године смо се окитили трофејем освајача првенства, некада Југославије, а сада Србије. Мислим да је целокупан резултат ове сезоне заслужио синоћни спектакл. Чини се да смо ипак на прави начин обележили титулу и одали захвалност не само играчима, него и свим актерима који су допринели победи и освајању шампионата. Можемо рећи да је ова сезона завршена као једна златна карика у историји Црвене звезде – нагласио је Мијаиловић.

Публика је синоћ поздравила двојицу тренера који су предводили ову екипу, Владана Милојевића и Дејана Станковића.

– То је Црвена звезда. Баш у таквим ситуацијама се показује континуитет да сви тренери, играчи остају верни своме клубу, јер онај који воли не може се одрећи свега у шта је уложио рад, знање и труд, а пре свега љубав према клубу из ког је потекао.

Ово је трећи пут у историји да Црвена звезда осваја шампионски пехар трећи пут заредом, а Мијаиловић није крио да је поносан на све актере.

То је нешто због чега човек мора бити захвалан што је у клубу у ком се славе овако велики јубилеји. Ја се надам и верујем да ће и следеће сезоне бити успешне у Црвеној звезди. Мада у Звезди када се нешто заврши, тада почиње нови изазов и почетак. Звезда од свих нас то тражи. Веома сам поносан на све актере. Надам се да ћемо и следећу сезону завршити сличним резултатом који смо постигли у последње три године – закључио је председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић.

Претходни текстКако смо освојили 31. титулу
Следећи текстОтворено првенство Београда за сениоре, Тирнанић и Лукић у фото-финишу