Станковић: Заслужили смо пуне трибине

53

Очекивања пред утакмицу последњег кола Суперлиге Србије са Пролетером која ће бити одиграна у суботу у 19 часова и 15 минута и после које ће уследити до сада невиђен спектакл поводом прославе 31. титуле Црвене звезде, изнео је шеф стручног штаба нашег клуба Дејан Станковић.

Сутра је леп дан за Црвену звезду и сваког нашег навијача. Био је то дугачак и неугодан пут, али играчи су га прошли и показали да су најбољи у Србији. Надам се што већем броју људи који ће поздравити наше шампионе. Последња утакмица у такмичарској години за нас, видећу још какав ћу састав извести на терен. Иако ће бити прави спектакл у који ћемо морати да се уклопимо, утакмица неће бити ревијалног карактера за нас. Радимо анализу по протоколу, размишљамо о Пролетеру, али видећемо сутра у ком ће саставу изаћи, да ли ће указати шансу млађима, које су им амбиције. Што се нас тиче, ко год заигра сутра, мора да испоштује дан и спектакл – започео је Станковић.

Говорио је шеф стручног штаба нашег тима и о освојеној титули.

– Ово је трофеј који припада Црвеној звезди, играчима и навијачима. Осећам је својом као тренер и навијач. Захвалио бих се свима који су учествовали у њеном освајању.

Најавио је Станковић да ће сутра у црвено-белом дресу на званичној утакмици дебитовати и Секу Саного.

– Играће сутра. Моја одговорност је била да га сачувам, али он је доста радио и заслужује да заигра. Можда је могао и пре, можда и није, али то је прошлост. Оно што је битно, то је да ће сутра имати минутажу и да ће навијачи имати прилику да га виде на терену.

Гости нашег фудбалског клуба на сутрашњем мечу биће футсалери Црвене звезде.

Свако ко има везе са нашим Спортским друштвом је добро дошао на Маракану. Врата нашег клуба су отворена за сваког од њих, невезано којим се спортом баве. Исто важи и за наше бивше фудбалере, ко год да има неки проблем или да има жељу да тренира са нама, као што је то био случај са Тошићем у фебруару, може да дође – подвукао је Станковић.

Претходни текст3Д мапинг који је освојио Европу – Звездаши, гласајте!
Следећи текстУ сусрет противнику – Пролетер