Ветерани 63. бригаде Војске Србије гости на прослави

87

Црвена звезда ће у суботу од 19 часова и 15 минута дочекати Пролетер и прославити 31. титулу првака државе, а тим поводом на нашем стадиону ћемо специјално угостити ветеране 63. падобранске бригаде.

Наш клуб овим гестом жели још једном да се на специфичан начин захвали онима који су много учинили за нашу земљу. Црвена звезда је већ потписала неколико уговора са бројним војницима и ветеранима који су задужили Србију, а ово је само наставак показивања захвалности. Ратни војни инвалиди Србије бранили су нашу државу, а Црвена звезда желела им је омогућила да на Маракани гледају утакмице свог вољеног клуба потпуно бесплатно. И то утакмицу на којој ће бити одржана прослава 31. титуле, треће у низу коју су црвено-бели освојили.

Припадници Војске Србије су ове сезоне, уз војну књижицу, бесплатно долазили на стадион да гледају нашу Црвену звезду на мечевима Суперлиге као и на утакмицама у Купу Србије.

Ветерани 63. падобранске бригаде, који су учествовали у биткама на Кошарама и Паштрику и који су одликовани орденом народног хероја, на челу са ратним начелником штаба, пуковником Видојем Ковачевићем биће сведоци историјског тренутка за наш клуб.

Надамо се пуним трибинама, још једној победи и феноменалној црвено-белој прослави у суботу.

Претходни текстСтанковић: Сви на стадион
Следећи текстДијана Миловановић: Титула ће бити наша следеће сезоне