Звезда прави спектакл

112

Црвена звезда ће у суботу од 19 часова и 15 минута дочекати Пролетер у оквиру последњег кола Суперлиге Србије, такмичења чији је наш клуб победник за текућу сезону. А за Вас смо спремили прави спектакл!

Свуда смо те пратили и верно бодрили, а сад је дошло време за славље. Заслужено извојевана титула кроз 30 тешких изазова које су наши фудбалери, прво предвођени Владаном Милојевићем, а потом и Дејаном Станковићем, имали.

Црвено-беле ведете су заслужиле пуне трибине и подршку у суботу, када смо Вам спремили прославу титуле, каква до сада није виђена на овим просторима. То је укупно 31. трофеј државног првака за клуб чије су присталице кроз историју показивале како се воли Црвена звезда и демонстрирали оданост у најлепшим, али и најтежим тренуцима.

Сигурни смо да ће у суботњем спектаклу сваки навијач који одлучи да дође – отићи кући са стадиона насмејан, срећан и испуњен. Јер то је Црвена звезда, а ми Вам спремамо нешто велико.

За све трибине је улаз бесплатан. Напунимо Маракану до последњег места и поздравимо наше шампиони, јер они су то заслужили!

Сви на стадион, игра Звезда шампион!

Претходни текстКако смо освојили титулу 1981. године
Следећи текстБуди део Звездине прославе