Породична традиција – Никола Топић нова узданица Црвене звезде

135

Млади кошаркаш Никола Топић, потписао је у понедељак вишегодишњи стипендијски уговор са КК Црвена звезда мтс, чиме је настављена серија потписа младих и талентованих играча на Малом Калемегдану.

Никола Топић је дете Црвене звезде, а овим потписом један од најталентованијих пионира у свом старосном узрасту, који је свој раскошни таленат већ показао у дресу црвено-белих у пионирској селекцији, наставио је породичну традицију.

Никола Топић је син легенде клуба, некадашњег играча и тренера црвено-белих Миленка Топића. Тренутно игра на позицији бека и крила, одликује га одличан шут и скок. Кадетски је репрезентативац Србије, висок 195 центиметара. Пажњу на себе скренуо је прошле сезоне одличним играма у пионирској селекцији, а на купу у Нишу током фебруара као МВП турнира предводио је црвено-беле до трофеја са 22 поена и 8 скокова:

Драго ми је да сам наставио породичну традицију, зна се да су у мојој породици сви велики Звездаши. Са друге стране, желим да градим свој пут у Црвеној звезди и оставим траг као Никола Топић. Мораћу пуно да радим и да напредујем како би дошао до тога. Срећан сам због потписивања овог уговора и приступнице за Црвену звезду – рекао је приликом потписивања уговора на Малом Калемегдану Никола Топић.

КК Црвена звезда мтс о наредним корацима благовремено ће обавештавати јавност.

Претходни текстДуле Савић и Дика Стојановић у Управном одбору
Следећи текстЗвезда убојита из прекида