Савић: Звездаши, видимо се у суботу

52

Прослављени голгетер и човек који је утишао Лондон – Душан Савић радује се чињеници да ће меч између Црвене звезде и Радника бити одигран уз присуство публике и очекује што више навијача који ће доћи да поздраве шампионе Србије за сезону 2019/20.

Ужелео сам се Маракане. Необично је да скоро три месеца нисам био на стадиону. Ипак, ситуација је таква на глобалном нивоу и морали смо сви да је стоички прихватимо. Сада, када је то практично иза нас, можемо да се у потпуности посветимо свакодневним животним обавезама, а за мене је то свакако Црвена звезда. Тако да, звездаши видимо се у суботу – почиње чувени Дуле.

Савић као неко ко је читав живот уз наш клуб истиче да му је недостајало све везано за Црвену звезду.

– Недостајао ми је фудбал и једва чекам утакмицу против Радника. Надам се попуњеним трибинама, сјајној атмосфери и громогласном аплаузу за наше шампионе. Стварно ми је недостајала Црвена звезда у правом облику њеног значења, тако да у суботу долазим на стадион да пружим подршку тиму.

Црвена звезда је тријумфом против Рада од 5:0 обезбедила шампионску титулу, што за Савића није изненађење, јер сматра да је наш тим најбољи у Србији.

Дејан Станковић ради сјајан посао. Црвена звезда има добар систем и све то функционише убедљиво. Титула је заслужено освојена. Чињеница је да играмо квалитетан фудбал и да смо од првог кола демонстрирали доминацију у Србији. Драго ми је што млади играчи све више налазе своје место у тиму и показују да могу да допринесу побољшању квалитета нашег клуба. Не сумњам у то да ћемо успети да освојимо и Куп Србије, чиме би се на прави начин заокружила сјајна сезона – подвлачи Савић.

Претходни текстАтлетика у Београду, млађи јунири/ке отварају летњу сезону
Следећи текстПрослава 98. рођендана Веслачког клуба