Дођи на Радник – уживај у головима

86

Фудбалери Црвене звезде у утакмици 28. кола Суперлиге Србије дочекују екипу Радника када ће имати прилику да наставе сјајан низ убедљивих победа против екипе из Сурдулице и тако навијачима, који се враћају на трибине нашег стадиона после више од два месеца, пруже сјајну партију пуну голова.

Црвена звезда је у утакмици против Рада на Бањици оверила титулу првака државе, а тријумфом у Инђији, наш тим се пласирао у полуфинале Купа Србије. Сјајно су пулени Дејана Станковића наставили сезону, прекинуту због пандемије корона вируса, а сада имају прилику да својим навијачима пруже право фудбалско уживање препуно голова.

Противник је екипа Радника из Сурдулице са којом смо се до сада сусрели 11 пута и имамо максималан учинак – 11 победа! Још једна занимљивост веже нас за Радник, а то су голови. Врло су расположени наши фудбалери када су дуели против Сурдуличана у питању. Наиме, гол разлика у мечевима против Радника износи 42:3 у корист нашег тима!

Навикли су нас наши фудбалери на убедљиве победе против Радника јер су на седам од 11 мечева постигли више од четири гола! Први меч одигран на Маракани против Сурдуличана наш тим је победио резултатом 5:0, а голове су постигли су Уго Вијеира (3) и Катаи (2) и већ тада се видело да су црвено-бели веома расположени када играју против Радника.

Претходни сусрет против тима са југа Србије се завршио идентичним резултатом 5:0, а поготке за тим Владана Милојевића постигли су Бен (2), Павков, Вукановић и Гарсија. Верујемо да су се наши навијачи ужелели фудбала, голова, као и да гледају шампионе после више од два месеца.

Такође, напомињемо да ће на овој утакмици сав приход од карата ићи у хуманитарне сврхе за помоћ Дечјој клиници у Тиршовој и манастиру Церенска река на Косову и Метохијии. На овом мечу важиће сезонске улазнице, али позивамо и “сезонце” да купе карте на благајнама пошто ће куповина истих имати хуманитарни карактер, а цена је свакако симболична – 75 динара.

Дођи да гледамо шампионе и уживамо у фудбалу!

Претходни текстИза југа Маракане – Промене тренера у Омладинској школи
Следећи текстЈовичић: Радујем се повратку навијача