За Радник продато 4000 карата

111

После више од два месеца фудбал се коначно враћа и на наш стадион. Црвена звезда је обезбедила пласман у полуфинале Купа Србије победом над Инђијом, а наши фудбалери се сада окрећу новом изазову и утакмицом против Радника. Разлог за радост свих звездаша су отворене капије стадиона “Рајко Митић”.

Преко интернета до сада је продато 4000 улазница, а с обзиром да ће и на овој утакмици сав приход од карата ићи у хуманитарне сврхе за помоћ Дечјој клиници у Тиршовој и манастиру Церенска река на Косову и Метохијии, наши звездаши су још једном показали велико срце.

У складу са одлуком о поштовању размака од једног места између гледалаца, половина капацитета нашег стадиона биће пуштена у продају, што значи 24.500 карата. Маракана је довољно велика да и уз такво ограничење може да се направи феноменална атмосфера на трибинама.

Напомињемо да ће на овом мечу важити сезонске улазнице, али позивамо и “сезонце” да купе карте на благајнама пошто ће куповина истих имати хуманитарни карактер, а цена је свакако симболична – 75 динара.

Црвена звезда и овом приликом моли публику да поштује све мере и прописе Владе Србије. Прослава 31. титуле, као и 75. рођендана клуба ће бити у последњем колу на мечу против Пролетера, када се надамо да ће бити дозвољено да Маракана буде пунија од оног што нас очекује у мечу против Радника.

Дођите да зајендо бодримо Дејана Станковића и црвено-беле шампионе!

Претходни текстМркела: Куп за потпуно уживање
Следећи текстНајталентованији тамо где им је и место, Лука Вудраговић у црвено-белом