Бен: Надам се великој подршци против Радника

72

Стрелац и асистент на утакмици против Инђије, после које је Црвена звезда обезбедила пласман у полуфинале Купа Србије, Ел Фарду Бен задовољан је тренутном формом.

-Гостовања у Инђији су увек неугодна, јако је тешко играти против њих. Знали смо да су чврста екипа и да неће бити лако. Претходна утакмица коју смо одиграли показала је да су на свом терену сигурни и да играју озбиљан фудбал. Међутим имали смо довољно времена да добро припремимо утакмицу и увидимо где смо грешили у претходном дуелу. На синоћној утакмици доказали смо да смо заслужено прваци државе, али се нећемо задовољити овим резултатом. Трофеј Купа Србије недостајао нам је претходних година и сада смо на добром путу да ове године подигнемо две титуле.

Наш одлични нападач је ушао у голгетерску форму.

-Изузетно је битно што сам после паузе наставио са добром игром. Управо су партије која сам пружио на претходне две утакмице уз помоћ саиграча, доказ да се и током Ванредног стања одлично тренирало. Трудим се да у свакој утакмици помогнем тиму и све док побеђујемо немам разлога да будем незадовољан. Јуче сам уписао гол и асистенцију, Иванић и ја смо одлично сарађивали и резултат је дошао. Надам се да ћу и у наставку сезоне наставити са добрим играма.

Крилни нападач Црвене звезде, Ел Фарду Бен очекује велику подршку на утакмици против Радника.

После скоро више од три месеца навијачи се враћају на трибине нашег стадиона. Са нестрпљењем ишчекујемо да истрчимо на главни терен и уживамо у атмосфери коју приређују. Очекујемо велику подршку и надамо се да ће уживати у још једној фудбалској представи – истакао је Ел Фарду Бен.

Претходни текстНајталентованији тамо где им је и место, Лука Вудраговић у црвено-белом
Следећи текстЗвезда 12. на вечној листи шампиона у Европи