Неђић предводи омладинце

76

Црвена звезда је освајањем Омладинске лиге Србије обезбедила учешће у Лиги шампиона за младе, а бисере рођене 2003. године и млађе ће наредне сезоне предводити Марко Неђић, који је са њима освојио Кадетску лигу Србије.

Феноменалан успех направили су наши омладинци суверено освојивши титулу у лиги, али и тиме што су ушли међу 16 најбољих екипа на Старом континенту. У стопу су их пратили кадети који су такође постали шампиони Србије, а које Марко Неђић маестрално подучава већ трећу годину, па ће то бити случај и наредне сезоне. Талентовани стручњак ће предводити дечаке рођене 2003. године и покушаће да понови, па и надмаши овосезонски успех, а у томе ће му најважнији атрибути бити играчи попут Матеје Бачанина, Владимира Милетића, Николе Станковића, али и осталих црвено-белих бисера.

Славољуб Ђорђевић који је одлично радио са нашим омладинцима претходне сезоне има велики број понуда, а талентовани стручњак ће у наредном периоду одлучити који клуб ће преузети, све у договору са Црвеном звездом. Подсетимо, чак тројица фудбалера који су почели сезону код Ђорђевића су пребачени у први тим Црвене звезде – Андрија Катић, Урош Благојевић и Илија Бабић, док су Графичар појачали – Ричард Одада, Милош Пантовић и Урош Миловановић.

Славољуб Ђорђевић није више тренер у нашој Омладинској школи. Заједнички договор њега и клуба је да се опроба у сениорским водама, а желео бих да му захвалим на свему што је урадио за Црвену звезду, феноменално водивши дечаке рођене 2002. године. Он је свестан да је Звезда његова кућа и да су му врата нашег клуба отворена. Високо је подигао лествицу, формирао велики број играча за сениорски фудбал и презадовољни смо његовим радом. Сви у Омладинској школи смо сигурни да ће Славољуб показати да је један од најталентованијих домаћих тренера и желимо му много среће и успеха у наставку каријере – истиче главни тренер наше Омладинске школе Никола Јелић.

Омладинци ће се поново окупити 8. јуна када ће Марко Неђић извршити прозивку.

Претходни текстУ сусрет противнику – Инђија
Следећи текстДегенек разговарао са ђацима из Власенице