Милошевић: Испунили смо циљ проласком даље

61

Црвена звезда се победом против екипе Инђије пласирала у полуфинале Купа Србије који ће се играти већ следеће недеље. Помоћни тренер нашег тима Небојша Милошевић истакао је да главни циљ, пролазак у наредну рунду, испуњен, као и да је задовољан приступом и контролом игре током већег дела утакмице.

Првенствени циљ који смо имали у овом мечу јесте да прођемо даље. То смо и остварили. Свака част играчима на приступу, као и на жељи да се спроведе све оно што смо хтели. Много тога смо сада приказали у односу на првенствени меч пре прекида такмичења. Примећује се умор у овој утакмици, јер смо претходни меч играли пре четири дана. Играчи су професионално приступили од самог старта, контролисали смо меч. Тај кикс-гол који смо примили пред крај сусрета је донео неизвесност, али мислим да смо у том тренутку одговорили захтевима игре – нагласио је Милошевић.

Помоћник Дејана Станковића истакао је да су навијачи један од важних фактора који дају посебан стимуланс нашим фудбалерима.

Фудбал се игра због публике. Нарочито нама, навијачи много значе. Није фраза када кажем да су они наш 12. играч. И данас су били ту, у одређеном броју и дали су нам енергију и ветар у леђа. После више од два месеца полако се адаптирамо и на то. Надамо се да ће на нашем стадиону на следећем мечу бити знатно већи број навијача који нам је потребан. Они нам дају посебан стимуланс, јер смо тада још бољи – подвукао је Милошевић.

Претходни текстИнђија – Црвена звезда 1:2 (0:2)
Следећи текстИванић: Радују ме голови