Дегенек разговарао са ђацима из Власенице

40

Фудбалски клуб Црвена звезда током многих акција показује да увек мисли на своје навијаче. Тако је и у случају нове, црвено-беле акције, у којој ће наши првотимци разговарати са основцима из Републике Српске, како би им улепшали време код куће, с обзиром да због пандемије корона вируса не иду у школу. После капитена Милана Борјана, са ђацима из Основне школе „Вук Караџић“ из Власенице разговарао је дефанзивац Црвене звезде Милош Дегенек.

Најмлађи су разговарали са нашим дефанзивцем пре свега о Црвеној звезди, али и о Милошевој фудбалској каријери, као и о томе како ђаци проводе време сада када не иду у школу, већ комуницирају са наставницима путем интернета.

Између осталог ученици су питали Дегенека и колико му значи подршка звездаша, а он је одговорио:

Када су наши навијачи на стадиону и када су пуне трибуне, тада влада посебна емоција и енергија. То је нешто што сваки фудбалер треба да доживи – рекао је Дегенек, а читав снимак Милошевог разговора са ученицима из Власенице можете погледати на Звездином Јутјуб каналу.

Већ следеће недеље акција се наставља, а тада ће неки нови првотимац имати прилику да обрадује малишане који обожавају Звезду и којима ће разговори са нашим фудбалерима помоћи да на прави начин искористе слободно време, као и да се још више упознају са нашим фудбалерима.

Звездин караван који је обишао читаву Србију током Ванредног стања, поштујући све одредбе и мере прописа, није стигао да оде до Републике Српске због затворених граница, али је наш клуб и тамо послао контигент пакета помоћи, а и сада ће се потрудити да путем ове акције то надокнади. Школе су контактиране путем наших повереника из Републике Српске који су одиграли важну улогу у томе да се најмлађи “упознају” са њиховим црвено-белим идолима. Управо је и улога повереника који су увек ту за наш клуб, показала да Црвена звезда има верне и одане навијаче широм бивше Југославије.

Претходни текстНеђић предводи омладинце
Следећи текстИнђија – Црвена звезда 1:2 (0:2)