Борјан одржао час основцима у Требињу

37

Црвена звезда увек мисли на своје навијаче, а тако је и у случају нове црвено-беле акције у којој ће наши првотимци разговарати са основцима из Републике Српске, како би им улепшали време код куће, с обзиром да због пандемије корона вируса не иду у школу. Први је капитен Милан Борјан разговарао са ученицима из Требиња, а већ следеће недеље акција се наставља, када ће неки други првотимац причати са нашим најмлађим навијачима.

Црвена звезда је поново покренула акцију у којој су у средишту пажње најмлађи. Наши првотимци ће разговарати са децом из Републике Српске путем апликације „Зоом“, а читава прича кренута је са Миланом Борјаном који је „одржао час“ ученицима из Требиња. Симболично је да се баш кренуло од Требиња који је познат као звездашки град и у коме је готово сваком крв црвено-бела. Најмлађи су разговарали са нашим капитеном о Црвеној звезди, његовој професионалној каријери, али и о томе како они проводе време сада када не иду у школу, већ комуницирају са наставницима путем интернета.

Звездин караван који је обишао читаву Србију током Ванредног стања, поштујући све одредбе и мере прописа, није стигао да оде до Републике Српске због затворених граница, али је наш клуб и тамо послао контигент пакета помоћи, а и сада ће се потрудити да путем ове акције то надокнади. Школе су контактиране путем наших повереника из Републике Српске који су одиграли важну улогу у томе да се најмлађи “упознају” са њиховим црвено-белим идолима. Управо је и улога повереника који су увек ту за наш клуб, показала да Црвена звезда има верне и одане навијаче широм бивше Југославије.

Читав снимак разговора нашег капитена Милана Борјана са тридесетак ученика из Требиња биће на Звездином јутјуб каналу у понедељак, а већ следеће недеље ће се наставити акција када ће неки нови првотимац имати прилику да обрадује малишане који обожавају Звезду и којима ће разговори са нашим фудбалерима помоћи да на прави начин искористе слободно време које имају код куће.

Претходни текстСамо Маровић сачувао оригинални дрес из Барија
Следећи текстКрај сезоне – Без кошарке и у Србији