Звезда посетила Друштво “Ана Антонијевић”

71

Делегација Црвене звезде посетила је јуче Друштво за церебралну и дечију парализу “Ана Антонијевић” из Крагујевца и том приликом донирала поклоне у виду материјалних ствари и основних намирница.

Фудбалски клуб Црвена звезда наставио је са друштвено-одговорним радом. После феноменалне и јединствене акције “Од Звезде с љубављу” наш клуб наставио је да пружа помоћ организацијама којима је она најпотребнија. Представници Црвене звезде су у току јучерашњег дана посетили Крагујевац и показали да у сваком тренутку мислимо и на друге.

Друштво „Ана Антонијевић“ чији је оснивач Божидарка Антонијевић угостила је делегацију нашег клуба која је донирала пакете са намирницама, како би у ситуацији која је задесила цео свет ова организација наставила нормално да функционише. За узврат представници Црвене звезде добили су много позитивне енергије и књигу са описом живота ових људи.

Колико је донација значајна, поред пажње која је усмерена на саму организацију истакла је Божидарка Антонијевић:

– Изузетна нам је част што се институција као што је Црвена звезда одлучила баш за нашу организацију, поред великог броја истих којима је помоћ неопходна. Великан као што је Црвена звезда из дана у дан истиче значај друштвено одговорног рада у нашој земљи. Сигурна сам да је ово само прва у низу акција које ћемо организовати у будућности.

Чланови организације нису крили задовољство због чињенице да помоћ стиже управо од Црвене звезде. Уз велику захвалност због пажње која им је пружена, са радошћу су говорили о успесима нашег клуба, али и начину на који прате сваку утакмицу. За крај посете сачували су жеље да се у блиској будућности видимо на стадиону “Рајко Митић”.

Претходни текстИванић: Тим је наша снага
Следећи текстДегенек: Време је за дуплу круну