Кадети поново у строју

72

Окупили су се изабраници Марка Неђића, шампиони Кадетске лиге Србије, у касним поподневним часовима на теренима иза југа Маракане и са осмесима дочекали то што ће поново да раде у групама и са лоптом. Само речи хвале имао је Неђић за своје изабранике.

Било је орно на теренима наше Омладинске школе данас. Истрчали су кадети Црвене звезде и одрадили готово двочасовни тренинг, нешто лакшег интензитета, како би се превасходно повратио осећај за лопту, с обзиром да су били дуго у изолацији и да су имали само алтернативе начине за рад са „бубамаром“. Похвално је пак да су физичке напоре успевали да издрже, што говори о томе да су током паузе максимално радили и поштовали све договоре склопљене са кондиционим тренером Слободаном Чикаром.

Похвале за рад наших кадета у четири зида има и њихов тренер Марко Неђић.

Први одрађен тренинг после осам недеља. Фудбалери су имали план и програм током паузе и данашњим тренингом смо видели да су момци све испоштовали и да су вредно радили у кућним условима. Одмах по доласку, играчи су одрадили тестирања и занимљиво је да је код одређених фудбалера проценат масти мањи у односу на почетак марта, што је пријатно изненађење и што није често случај када говоримо о паузи. У овом периоду ћемо радити на исправљању недостатака и на развоју играча. Једва смо дочекали да се вратимо у нашу другу кућу – тврди Неђић.

Узбуђен због повратка на терен је и талентовани везиста Урош Бранковић.

Прелеп је осећај вратити се на терен. Тренинг ми није тешко пао, јер сам једва чекао повратак и заиста сам уживао данас. Радили смо и са лоптом доста, тако да је то позитивна ствар, а то што смо дошли физички врло спремни, говори да смо били вредни и на паузи. Недостајали су ми саиграчи много, јер овде стварно све почиње од атмосфере и драго ми је да смо поново сви на окупу – истиче рођени Краљевчанин.

Претходни текстКК Црвена звезда: Екипа негативна на Ковид-19, али чека нас пуно посла!
Следећи текстПрви заједнички тренинг после 58 дана