Звезда носила пакете у Крагујевац, Јагодину, Лапово и Тополу

95

Јединствена акција Црвене звезде и компаније „Моцарт“, под називом „Од Звезде с’ љубављу“ и данас је настављена. Омладинци нашег клуба Матеја Бачанин и Владимир Павловић обрадовали су чланове старије од 65 година у Крагујевцу, Тополи, Лапову и Јагодини.

Црвена звезда може да се похвали великом армијом навијача у Србији, а не само у Београду. Звездаша има на сваком кораку, а оним најстарији су заслужили да се о њима бринемо. У новом дану велике акције коју спроводи Црвена звезда са ексклузивним бетинг партнером компанијом „Моцарт“, наставила се и данас када су бисери Омладинске школе Матеја Бачанин и Владимир Павловић делили пакете у Крагујевцу, Тополи, Јагодини и Лапову.

По два кесе дарова, једна потрошачка која је обезбеђена уз помоћ ексклузивног бетинг партнера компаније „Моцарт“ и друга састављена од сувенира нашег клуба, млади Бачанин и Павловић делили су од врата до врата нашим најстаријим звездашима који су били одушевљени овим гестом свог вољеног клуба.

Веома ми је драго што су наши старији звездаши позитивни и што се толико изненаде кад нас виде. Битно је да им помажемо, јер су они ипак старији и треба им помоћи када год можемо. Лепо је видети и да нас млађе фудбалере старији навијачи прате и подржавају. Најлепше је бити играч Звезде и зато бих позвао све звездаше да нас и даље прате, као и да нам пружају подршку – истакао је момак рођен 2003. године Матеја Бачанин.

Данашњи утисци су веома лепи. Драго ми је што видим старије навијаче који са толиком дозом емоције дочекују и нас млађе. То је јако лепо видети, и зато нам је још већа част што носимо Звездин грб и даћемо све од себе да их усрећимо у сваком смислу. Драго ми је што можемо да им помогнемо у овако тешким тренуцима – нагласио је омладинац Црвене звезде, Владимир Павловић.

Наш клуб је још једном показао да брине о најстаријим навијачима који су својим причама о Звездиним утакмицама евоцирали успомене на највеће победе и успехе нашег клуба.

Претходни текстРадуловић: Сањам деби на Маракани
Следећи текстНеђић: Жељно ишчекујемо да лопта крене