Иванић и Вукановић усрећили Војвођане

96

Јединствена акција помоћи члановима и ветеранима старијим од 65 година наставља се широм Србије. Данас су наши првотимци Мирко Иванић и Алекса Вукановић пакете помоћи, али и осмехе на лицима наших звездаша, доносили у општини Нови Сад и Оџаци.

Фудбалски клуб Црвена звезда је познат по великом броју навијача у Србији, а не само у Београду. Звездаша има на сваком кораку, а оним најстарији су заслужили да се о њима бринемо. У новом дану велике акције коју спроводи Црвена звезда са ексклузивним бетинг партнером компанијом „Моцарт“, наставила се и данас када су наши првотимци Мирко Иванић, који је рођени Новосађанин, и Алекса Вукановић делили пакете у Новом Саду, као и у општини Оџаци.

По два пакета дарова, један потрошачки који је обезбеђен уз помоћ ексклузивног бетинг партнера компаније „Моцарт“ и други састављен од сувенира нашег клуба, Иванић и Вукановић делили су од врата до врата нашим најстаријим звездашима који су били одушевљени овим гестом свог вољеног клуба.

Предивни утисци. Није мала ствар обићи старије људе, наше навијаче, као и да их обрадујемо мало. Драго ми је што су сви срећни када виде Звездин грб и увек ћу се одазвати оваквим акцијама. Поручио бих им да се стрпе још мало, надам се да ће све вратити у нормално брзо, и да се људи врате на трибине како би сви уживали, а на нама је да наставимо тамо где смо стали и да освојимо титулу – истакао је Вукановић.

Било ми је задовољство да обрадујем своје старије суграђане који показују колико воле Звезду. Прате га и навијају дупло више времена него што ја имам година и свака им част на томе. Месец и по дана је иза нас, сви смо издржали ово, поручио бих свим навијачима да, када се све ово заврши, дођу на стадион и наставе да нас бодре на утакмицама – нагласио је Иванић.

Акција нашег клуба наставиће се и сутра када ће на врата наших звездаша покуцати неки други првотимац у следећем граду.

Претходни текстДигитал маркетинг: Црвена звезда у врху Европе!
Следећи текстПрвотимци су идоли Звездиној деци