Опорављени Саного и Симић даривали звездаше

86

Велика акција Црвене звезде помоћи члановима клуба и ветеранима старијим од 65 година завршила је и девети дан. Наши првотимци Вељко Симић и Секу Саного данас су доносили дарове и добро расположење у домове наших старијих звездаша.

Две кесе дарова, један потрошачки који је обезбеђен уз помоћ ексклузивног бетинг партнера компаније „Моцарт“ и други састављен од сувенира нашег клуба, Симић и Саного се великим задовољством су разносили на општини Нови Београд. Велико зимско појачање, искусни везиста из Обале Слоноваче опоравио се од повреде задобијене још на припремама у Турској, тренира по плану и програму стручног штаба.

Чим сам се опоравио са великом радошћу сам се одазвао позиву да учествујем у овој сјајној акцији. Одушевљен сам идејом Црвене звезде да се у овим тешким временима и на овај начин одужи старијим звездашима. Исказали су солидарност јер је заправо тој популацији било и најтеже у изолацији. Било ми је право задовољство да учествујем данас у акцији, свима смо пожелели добро здравље и да се ускоро видимо на стадиону – истакао је Саного.

Вељко Симић није крио задовољство акцијом која је по реализацији јединствена у свету. Било је клубова који су се одлучивали да помогну навијаче, али једино је звздашима на кућни праг стизао неко од првотимаца и на тај начин им указивао мали знак пажње. Бројни позитивни коментари звездаша и топле речи подршке све говоре о акцији.

Суочавао се сви са тешким данима и радује ме да смо ми млађи могли колико толико да помогнемо наше старије звездаше– рекао је Симић – Са великим задовољством сам прихватио ову дужност, лепо је било видети све те људе. Надам се да ћемо се сви ускоро видети на Маракани да наставимо тамо где смо стали.

Акција Црвене звезде се наставља и сутра, на врата старијим звездашима поклоне ће доносити неки од играча првог тима или омладинаца.

Претходни текстЈелић: Здравље деце је најбитније
Следећи текстПриче из историје – Звездине даме никад нису саме