„Euroleague United“: Били Берон и Никола Вучевић

67

Сигурни смо да сви пратите веома занимљиве и пре свега корисне тренинге које на Евролигином Инстаграм профилу свакодневно води првотимац Црвене звезде Били Берон. Из дана у дан Берон показује веома занимљиве вежбе које је могуће радити у кућним условима и на тај начин одржавати форму. Здравље је апсолутно на првом месту, а да би се оно најбоље сачувало важно је да у борби против невидљивог и опаког непријатеља, сви останемо код куће.

То нам својим тренинзима и саветима свакодневно поручује Били Берон који је и у петак имао посебног госта у својој ‘’емисији’’. То је био НБА играч Орландо Меџика и осведочени звездаш Никола Вучевић. О његовим играчим квалитетима је сувишно говорити јер бројна НБА признања и фантастични учинци говоре довољно за себе, а његово звездаштво такође никада није тема разговора. Он никада не пропушта прилику да подржи Црвену звезду чак и са далеке Флориде, а када год му то обавезе дозволе он је у дворани где бодри црвено-беле.

Нимало случајно, једна од тема разговора Билија Берона и Николе Вучевића била је баш Црвена звезда. Првобитно су разговарали о начину на који обојица тренирају у овим специфичним, кућним условима. Разменили су своја НБА и евролигашка искуства, говорили о специфичној ситуације због пандемије „КОВИД-19“, али и о темама које највише занимају бројне звездаше. Занимљиво је да је Вучевић учествовао у ‘’лајву’’ преко званичног профила КК Црвена звезда мтс јер нема свој налог, а никако није желео да одбије позив првотимца црвено-белих.

Берон је прво питао Ника (надимак пре свега у САД који је користио и Били) који му је омиљени играч у Евролиги.

То је тешко питање. Велики сам навијач Црвене звезде, још од када сам одрастао. Пратио сам ваше игре ове сезоне и радовао сам се плеј-офу. Не бих издвојио никог посебно. Волео сам Дијаматидиса, он је легенда. Када сам био млађи имао сам их и много више, али када си и сам играч на кошаркаше гледаш из тотално друге перспективе – истакао је Вучевић.

Билија је занимало ко је омиљени Вучевићев играч који је бранио боје Црвене звезде.

Нисам био спреман за ово питање. Не знам да ли га знаш, он је играо за Црвену звезду када сам имао можда 13, 14 година. То је Лери О’Бенон, такође ту је и Скуни Пен који је био један од првих Американаца који су играли у Звезди. Такође, Гуровић.. – рекао је Никола Вучевић.

Остатак веома занимљивог разговора ове двојице играча можете пронаћи на инстаграм профилу Евролиге у виду ’“сторија“. Позивамо вас да погледате и тренинг Билија Берона и да останете аткивни код куће и одржавате спортски дух.

Звездаши, заједно и до победе против невидљивог противника! Поруку за све којима је црвено-бела боја у срцу имао је Никола Вучевић на крају разговора.

Претходни текстДујковић: Акција је одушевила звездаше
Следећи текстВулић: Чувајмо породичне вредности