Звездаше усрећили Боаћи и Гарсија

74

Офанзивци Црвене звезде Ричмонд Боаћи и Матео Гарсија доносили су данас осмехе и радост у домове звездаша. Нападач из Гане и крило из Аргентине достављали су пакете помоћи на адресе члановима клуба и ветеранима старијим од 65 година, у шестом дану велике акције Црвене звезде.

Најбољи стрелац странац у историји Црвене звезде, популарни „Боћко“ одавно је освојио срца навијача Црвене звезде и обожава да се дружи са њима те му је данашњи „задатак“ био потаман у свему. Сви су га углавном питали за здравље а он их је уверавао да је потпуно фит и да једва чека да се врати на терен и настави да тресе мреже. Поздрав лактом, па мало приче, али није Боаћи могао да избегне знатижељне пролазнике, па је, као и увек, излазио у сусрет деци и сликао се са њима.

Богу хвала што нам је омогућио да данас будемо овде и да у име клуба помогнемо на овај начин наше старије чланове и ветеране. Невероватан је добар осећај бити у ово време на овако хуманом задатку и неизмерно ми је драго да сам могао да будем део ове сјајне акције Црвене звезде. Пожелео сам свима здравље у нади да ће ова пандемија што пре проћи. Надам се да ћемо се ускоро видети на Маракани – рекао је Боаћи.

Матео Гарсија се први пут сусрео са оваквом акцијом и било му је веома драго што је био део дељења пакета које је наш клуб обезбедио у сарадњи са ексклузивним бетинг партнером компнаијом „Моцарт“. Крилни нападач је спознао у разговору са старијим звездашима колико га навијачи поштују.

Веома ми је драго што сам данас могао да будем део ове сјајне акције нашег клуба, који је показао да никог не заборавља. Посебно сам срећан што су сви старији звездаши којима смо донели овај мали знак пажње здраво и добро, па се надам да ће тако и остати. То им од срца желим. Не могу да кријем, пријале су ми њихове речи подршке и по који добар савет, а ја, као и сви ми у Црвеној звезди, једва чекам да се Ванредно стање заврши и да се вратимо нормалном животу – истакао је Матео Гарсија.

Акција Црвене звезде се наставља и сутра, а затим ће уследити тродневни прекид због Ускршњих празника и наставити од уторка када ће на врата старијим звездашима поклоне доносити неки од играча првог тима или омладинаца.

Претходни текстИн мемориам – Бојана Милошевић Брнад (1965-2020)
Следећи текстГарсија: Звезда показује величину