Јованчић неизмерно обрадовао и Владицу

73

Киша и тмурно време у Београду нису покварили расположења наших звездаша старијих од 65 година јер је данас додатно успео да их развесели Душан Јованчић. Појавом и ведрим духом, наш везиста је у домове наших чланова и ветерана доносио сем поклона и много позитивне енергије.

Црвено-бела акција помоћи нашим члановима и ветеранима старијим од 65 година, а организована у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“, ушла је у четврти дан. Јованчић је родом из Београда па је две кесе помоћи, једну са намирницама и другу са поклонима нашег клуба, носио на адресе звездаша на општини Врачар.

Закуцао је на врата председника Скупштине клуба, легендарног голмана Ратомира Дујковића, али и бившег тренера који се са генерацијом из Барија 1991. године у Токију попео на кров света – Владице Поповића. Емотивни Владица који је пре месец дана напунио 85 година није скривао одушевљење. Сам гест нашег клуба као и сам чин да наши првотимци и омладинци лично деле помоћ буде најискренија осећаја код свих звездаша.

Лепа акција, јединствена у веома специфичним условима пандемије корона вируса. Звезда је још једном на делу показала да мисли на своје чланове, ветеран и у овако тешким временима. Видео сам И осертио данас да је и њима овај наш гест много значио. Били су пријатно изненађени што смо им показали мали знак пажње и да бринемо о њима. Надам се да ће наставити да буду одговорни као и до сада па да све ово што пре прође и да се вратимо нормалном животу – истакао је Јованчић.

Акција Црвене звезде се наставља, већ сутра ће на врата старијих звездаша покуцати неки нови играч који ће у домове донети мали знак пажње нашег клуба.

Претходни текстЕраковић: Из овога ћемо изаћи јачи
Следећи текстТренинг не познаје изолацију