Ераковић: Из овога ћемо изаћи јачи

90

Капитен наше филијаре Графичар и један од фудбалера који је од малих ногу у Црвеној звезди, Страхиња Ераковић вредно и радно проводи дане у карантину. Млади репрезентативац наше земље истиче да му највише недостају тренинзи и утакмице.

Тренирам сваког дана по програму који нам шаљу тренери. Трудим се да максимално одрадим све обавезе јер знам колико је неопходно да будем у што бољој форми пред наставак. Као капитен, морам да кажем да сваки играч тренира свакодневно и да дају све од себе. Имамо још неколико утакмица до саме завршнице и морамо бити максимално спремни како бисмо испунили све зацртане циљеве. Тренинзи јесу напорни, али то је за наше добро – нагласио је Ераковић.

Популарни “Чупа” описао нам је и како изгледају његови дани у изолацији.

– Имам много слободног времена, самим тим што не морам да долазим на стадион, али морам признати да ми то недостаје. Углавном сам по цео дан са породицом, дружимо се и разговарамо. Због обавеза у клубу и репрезентацији често и немам толико времена да будем са њима. Наравно, сваки дан тренирам и трудим се да што више то радим како би био у најбољој физичкој форми. Такође, волим да гледам серије, као и да играм “Сони плејстејшн”. Генерално, ми фудбалери смо и навикли на карантин, како у клубу тако у репрезентацији, тако да нам све ово вероватно лакше пада.

Звездин дефанзивац, на позајмици у Графичару, провео је у нашем клубу дуги низ година, а прошао је све селекције Омладинске школе.

– Највише ми недостају тренинзи са екипом и такмичарске утакмице. Волим фудбал и до малих ногу сам везан за лопту, недостају ми и саиграчи. Једва чекам да се првенство настави и жеља ми је да останемо на првом месту. Са свим играчима се чујем преко наше групе на виберу тако да смо заједно и у овим тешким тренуцима, али не бринем се, јер ћемо из овог изаћи још јачи.

На крају Страхиња апелује на све грађан у Србији:

– Треба да издржимо све ово како би се што пре вратили на терен. Желео бих да поручим свим грађанима да остану код куће јер сам уверен да ће тако цела ова ситуација брже проћи.

Претходни текстПриче из историје – Љубомир Љубојевић
Следећи текстЈованчић неизмерно обрадовао и Владицу