Звезда и „Моцарт“ обрадовали старије звездаше

80

Фудбалски клуб Црвена звезда је у сарадњи са ексклузивним бетинг партнером компанијом “Моцарт” покренула акцију за помоћ члановима клуба старијим од 65 година, као и ветеранима. Данас су Радован Панков и Зоран Поповић обрадовали наше старије звездаше у Београду делећи им пакете који су уз одређену робу садржали и клупске поклоне.

Наш клуб ни у току ванредног стања због пандемије корона вируса није заборавио на своје верне чланове и оне који су деценијама градили успехе клуба. У сарадњи са компанијом „Моцарт“, обезбеђено је две тоне помоћи за чланове клуба у Србији.

Нови клупски аутобус, који је Фондација купила за потребе Омалдинске школе искоришћен је да би се данас на београдске адресе одушевљених звездаша допремили пакети. Видело се и током вожње, по гестовима одобравања, да су наши суграђани такође позитивно реаговали на нашу акцију што је и нас обрадовало јер је то знак да се народ ужелео Црвене звезде.

Радован Панков и голман Зоран Поповић су радо прихватили да првог од неколико дана измаме осмехе и велику захвалност наших старијих суграђана.

Драго нам је што смо и у ово време успели да обиђемо наше старије звездаше, као и Звездине легенде и да им испред клуба уручимо мали знак пажње. Надам се да смо успели да им улепшамо дан. Битно је да се чувају, а ми се видимо убрзо на стадиону – рекао је Панков.

Све структуре су ангажоване како би клуб организационо и логистички успео да стигне до свих чланова који због тренутне ситуацији не могу да напуштају домове.

Ово је најмање што смо могли да учинимо за наше звездаше. Видели смо да им је више од пакета значио знак пажње нашег клуба. Пуно је и нама било срце јер смо видели да су добро, здраво. Надам се да ће истрајати у овим околностима да остану у својим домовима и да се на тај начин сачувају. Јер, здравље нема цену, а ми смо ту да им помогнемо колико можемо – истакао је голман Поповић.

Фудбалски клуб Црвена звезда и компанија „Моцарт“ из дана у дан показују висок степен друштвене одговорности.

Драго нам је што смо препознати као компанија која изузетно води бригу о добробити заједнице у којој послује. Због тога ових дана имамо доста позива од оних којима је помоћ потребна, које покушавамо да ускладимо са насом иницијативом И пакетом мера које смо припремили за помоћ најугроженијима од пандемије ковид-19. Настојимо да се одазивамо, а тако је било и са Звездом, нашим партнером, с којојм смо се за неколико минута договорили о реализацији њихове идеје о помоћи најстаријим навијачима. У овим тешким данима важно је и да останемо и добро расположени, што није баш лако, поготово најстаријима којима је тренутно забрањнено да изађу из својих кућа. Зато верујем да је најстаријим звездашима изузетно пријало да на својим вратима виде момке који су им донели много радости. Велики су играчи, сада су показали и какви су људи – речи су Борјана Поповића, директора корпоративних комуникација компаније „Моцарт“.

Црвена звезда изражава велику захвалност нашем партеру и у наредним данима првотимци као и омладинци нашег клуба испоручиваће пакете на адресе верних звездаша у целој Србији што је више морална подршка најстаријима да издрже у изолацији у Ванредном стању за време ове пандемије корона вируса.

Претходни текстПриче из историје – Дане Корица
Следећи текстНа данашњи дан – Бајерн видео све звезде