Љубиша Мајдов најбољи тренер у овом олимпијском циклусу

107

За врхунске резултате које српски џудо двојац у саставу Љубиша и Немања Мајдов постижу већ годинама на међународној спортској сцени, од Џудо савеза Србије на адресу шампионске џудо породице стигло је још једно важно признање.

На седници Управног одбора Џудо савеза Србије којом је председавао проф др Милован Братић једногласно је усвојена одлука да се наш најтрофејнији стратег, Љубиша Мајдов, прогласи за најуспешнијег тренера у овом олимпијском циклусу.

Одличне вести обаардовале су не само Љубишу већ и целокупну џудо породицу Мајдов, али и све љубитеље нашег спорта у Србији.

Утисак је заиста фантастичан.То је признање за сав наш рад и труд који смо уложили до сада. То је најјача награда коју као професионалац могу да доживим. То је признање не само за једну већ за четири сезоне, за овај олимпијски циклус, што ову награду коју ми је доделио матични Савез чини изузетном. Осећај среће и задовољства можда бих могао да поредим једино са наградом коју ми је доделила Европска џудо унија када сам приглашен за најбољег тренера – истакао је Љубиша Мајдов.

Резултати које је током протеклих година Немања Мајдов постигао под диригентском палицом оца и тренера Љубише, уписани су златним словима у странице светског, европскох а самим тим и српског џудоа.

Сваки резултат и свака награда обавезују ме на још бољи рад у период који долази. Истакао бих да у нашем Савезу свако ради свој посао на челу са председником Тодоровом. О томе најбоље говоре чињенице јер од 2012. када смо почели сарадњу, а то су сада већ два олимпијска циклуса, постигнути су врхунски резултати и то од 2017. па надаље. Сада је остало само да још крунишемо олимпијском медаљом – рекао је Љубиша Мајдов.

Љубиша Мајдов истакао је одличну организацију рада у матичном Савезу која се најбоље осликава у резултатима свих узрастних категорија на домаћој и међународној сцени.

Наши такмичари постижу врхунске резултате од најмлађих до најискуснијих такмичара што најбоље осликава ситуацију у Савезу. Сада само тако треба да наставимо и одржимо тај тренд. То је најбољи доказ да смо сви у Џудо савезу Србије у пуној снази да наставимо путем успеха. Посебно бих хтео да се захавлим председнику Ивану Тодоровоу чију безрезервну подршку имамо од самог почетка, као и Миловану Братићу и Драгану Атанасову. Сви раде свој посао врхунски. Ми, тренери и такмичари имамо само подршку да можемо да радимо оно чему смо се посветили. Уз захвалност за заиста престижно признање, најбољег тренера у овом олимпијском циклусу, желим да истакнем да смо се одужили за добру организацију, а овим путем желим да обећам да ће тако бити и у будућности – закључио је Љубиша Мајдов.

Претходни текстНаставља се онлајн продаја карата за прославу рођендана
Следећи текстЈагодић Куриџа: Ово је живот, а не игра!