Велико хвала нашим пријатељима из Кине!

68

КК Црвена звезда жели да изрази велику захвалност нашим пријатељима из Кине, школама које већ годинама сарађују са нашим клубом, и који су нас дирнули пажњом и бригом у тренуцима када је наша земља и цео свет погођен пандемијом вируса „COVID – 19“.

Четири школе са којима је КК Црвена звезда развила у претходном период изузетно блиску сарадњу, обавестили су наш клуб да у Београд, КК Црвена звезда шаљу више десетина хиљада маски, заштитних рукавица, заштитних одела…

КК Црвена звезда овом приликом жели јавно да изрази огромну захвалност свима који нас нису заборавили у овим тренуцима : Школама “Loudi Youqian Sports Co.,Ltd” из града Лоудија, “BoostEnergy” из Кунминга, “Universe Sport Skill Center” из града Шенжен.

Са свим школама КК Црвена звезда има потписане протоколе о сарадњи у оквиру којих је наш јуниорски погон два пута већ гостовао у Кини у мају и септембру 2019.године и изазвао велику пажњу тамошње јавности И љубитеља кошарке, о чему је клуб детаљно извештавао у прошлој години. Такође, осим гостовања јуниора, велики број деце и тренера долазио је из Кине у Београд на тренинге, обуку и школовање, такође и летње кампове КК Црвена звезда, а круна ове сарадње у наредном периоду био би одлазак сениорског тима КК Црвена звезда и још јаче везе клуба са кинеским пријатељима!

КК Црвена звезда још једном изражава огромну захвалност на пажњи, бризи и помоћи наших пријатеља из Кине, и радујемо се новим заједничким пројектима и утакмицама када прође опасност од епидемије вируса „COVID – 19“.

КК Црвена звезда

* Видео подршке наших пријатеља из Кине из прошле године током гостовања јуниорског тима црвено-белих, али и током прикупљања помоћи можете погледати овде

Претходни текстПриче из историје – 24 године од полуфинала ЕХФ КПК
Следећи текстДан када нас је напустио Рајко Митић