Звездини бисери – Непоражени минулог викенда

84

Црвено-бели таленти су у викенду иза нас одиграли осам такмичарских утакмица и забележили седам победа уз реми, те још једном демонстрирали раскошан потенцијал који поседују. Посебно убедљива била је сениорска селекција наше филијале Графичар који су у Врању савладали домаћи Динамо резултатом 4:1, а меч је прелепим лоб ударцем из ког је постигао гол обележио Југ Станојев.

Омладинци су одиграли без голова на врло тешком и неугодном гостовању Војводини. У утакмици која је обиловала великим бројем прилика за изабранике Славољуба Ђорђевића, резултат се није мењао од првог до последњег судијског звиждука, иако су Панић, Радуловић и Бурмаз имали врло изгледне прилике да то учине. Победу су остварили јуниори који носе дрес Графичара у врло интересантној утакмици одиграној на теренима иза југа Маракане. Потпуно су надиграли и савладали Вождовац (2:0), а радост Дејану Симићу донели су Никола Пантић и Андреј Ђурић који су се уписали у стрелце.

Омладинска лига Србије:

1. Црвена звезда – 15 победа и четири ремија – 49 бодова (гол разлика 57:10)

2. Бродарац – 14 победа, три ремија и два пораза – 45 бодова (гол разлика 44:20)

3. Партизан- 12 победа, два ремија и пет пораза – 38 бодова (гол разлика 42:20)

—————-

8. Графичар – 8 победа, три ремија и осам пораза- 27 бодова (гол разлика 41:32)

Иако су за кадетску селекцију Црвене звезде у дуелу против Војводине (2:1) голове постигли Никола Станковић и Никола Кнежевић, епитет играча утакмице припао је двоструком асистенту Марку Боровићу који је код погодака искористио грешке противничке одбране и казнио их за пад концентрације. Још убедљивији били су кадети Графичара који су савладали Земун 4:0 погоцима Живана Рамовића, Богдана Петровића, Павла Попесковића и Давора Ракића.

Кадетска лига Србије:

1. Црвена звезда – 16 победа, реми и два пораза – 49 бодова (гол разлика 73:16)

2. Партизан – 13 победа, три ремија и три пораза – 42 бода (гол разлика 56:20)

3. Чукарички – 11 победа, три ремија и пет пораза – 36 бодова (гол разлика 53:23)

—————-

7. Графичар – 8 победа, четири ремија и седам пораза – 28 бодова (гол разлика 35:41)

Убедљиви су били фудбалери који носе дрес сениорског тима наше филијале Графичар и савладали Динамо из Врања резултатом 4:1. Мрежу домаћих је начео Димитрије Побулић голом из пенала, то су потом испратили Стефан Цветковић и Стефан Дабић, а тачку на меч ставио је прелепим лоб ударцем Југ Станојев који је још једном демонстрирао да је велики потенцијал и играч који би у скорије време могао да конкурише за сениорски тим Црвене звезде.

Прва лига Србије:

1. Графичар – 14 победа, пет ремија и седам пораза – 47 бодова (гол разлика 36:22)

2. Металац – 14 победа, пет ремија и седам пораза – 47 бодова (гол разлика 36:29)

3. ОФК Бачка – 13 победа, четири ремија и девет пораза – 43 бода (гол разлика 31:26)

Меч млађих кадета Црвене звезде и Синђелића обележио је двоструки стрелац Александар Вранешевић, а прецизни за тим Владе Вучића били су још Борис Матић и Лука Бошковић, везисти рођени 2004. године. Шеф струке наших бисера није могао да рачуна на стандардне: Стефана Маринковића, Лазара Ђурића, Мирка Николашевића, Јована Мијатовића и Матеју Бубања, али је и упркос томе успео да оствари више него сигурну победу.

Пролећни део првенства почео је и за наше млађе пионире, где су обе црвено-беле екипе било врло успешне. Изабраници Милорада Вилотића савладали су ФК 0ле (2:1), а поготке су постигли Даворин Тошић и Алек Рамадани. Дечаци који носе дрес Црвене звезде Б су победили ОФК Београд (4:0), а пажњу на себе скренуо је двоструки стрелац Лазар Цветић, док су мрежу ривала погађали још Вељко Милосављевић и Милоица Ђуришић.

Претходни текстБез тренинга и утакмица до даљег
Следећи текстОбавештење о обустави активности