Историја коју памтимо и стварамо (ВИДЕО)

79

У петак, 6. марта исписане су нове странице историје КК Црвена звезда. Црвено-бела породица окупила се у част јубиларног 75. рођендана највећег Спортског друштва на овим просторима. Велики број легенди који су у годинама за нама поносно носили црвено-бели дрес дошли су да бодре њихове наследнике који су пред собом имали великана Макаби. Мотивације није мањкало и све је слутило на још једно незаборавно вече.

Фаворизовани Макаби који игра изврсно ове сезоне потпуно се изгубио у емоцијама које су поплавиле ‘’Штарк арену’’. Менаџмент КК Црвена звезда уз велику подршку Звездаша, клупских легенди, али и оних који су креирали модерну историју Клуба са Малог Калемегдана, организовао је вече за памћење.

Претходних дана могли сте да прочитате и погледате како је изгледало право црвено-беле вече, а сада вам доносимо веома интересантан видео запис који на најбољи могући начин преноси феноменалну евролигашку ноћ . Подсетите се како је све изгледало, погледајте најзанимљивије детаље са утакмице и послушајте легенде Црвене звезде. А да ужитак буде потпун видео прате тактови нове песме ‘’Играј Звездо’’ чије је извођење талентоване Ние Демоње одушевило целу ‘’Штарк арену’. Звездаши, уживајте!

Претходни текстСупер Куп Звездиних рагбиста
Следећи текстЧланови, проверите своје податке у бази чланства