Обреновчанке максимално

90

Одбојкашице ТЕНТ-а су на свом терену у утакмици IV кола Мини лиге победиле Црвену звезду резултатом 3:0 (26:24, 25:11, 25:20).

Почетак овог сусрета су обележила четири аса домаћих одбојкашица, које су тако дошле до почетне предности од 7:3. На 9:4 за ТЕНТ, Владисављев је уместо недовољно спремне Тасићеве, која је због повреде пропустила неколико утакмица, увео Невену Видојевић. Уследио је период добре игре црвено белих девојака, које су успеле да анулирају велику предност противница и изједначе на 16:16. После ас сервиса Видојевићеве и успешног напада Таре Таубнер, Црвена звезда је дошла до сет лопте на 24:23. У узбудљивој завршници Лазићева је изједначила, а Куртагићева блоком и Гочанинова из напада су распршиле наде Звездиних девојака и ТЕНТ је повео са 1:0.

У наставку наше девојке као да нису успеле да се опораве после неочекиваног губитка првог сета. Обреновчанке су опет почеле снажним сервисима, а блок Црвене звезде није успевао да заустави њихове нападе. Безуспешно је Владисављев изменама покушавао да преокрене ситуацију, сувише је грешака било грешака у пољу црвено белих и ТЕНТ је овај сет добио убедљиво.

И трећи сет је ТЕНТ почео са убедљивих 9:2 и тада су у игру ушле Симићева и Ашоња. На 22:15 Владисављев је вратио стартну дијагоналу Ђорђевић-Таубнер. Црвена звезда се потом са два блока Делићеве и поеном из напада Милуновићеве приближила на 22:19, али одбојкашице ТЕНТ-а су га чврстом игром ипак освојиле са 25:20.

У V колу Мини лиге Црвена звезда ће дочекати Јединство из Старе Пазове на свом терену.

ТЕНТ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 3:0 (26:24, 25:11, 25:20)

Обреновац, дворана: СКЦ „Обреновац“. Гледалаца: 500. Судије: Томислав Поповић и Јована Вуковић.

ТЕНТ: Ђуровић 4, Јакшић 3, Тадић (либеро), Куртагић 11, Андрић, Мијатовић 16, Лазић 18, Гочанин 11, Пакић (либеро). Нису играле: Петровић, Исаиловић, Сушић, Цветковић и Ћеранић. Тренер: Милан Гршић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Таубнер 9, Цветковић, Станковић (либеро), Јековић, Марковић 1, Видојевић 3, Симић, Милуновић 14, Ђорђевић 1, Ашоња 3, Тасић 3, Делић 3, Вучићевић 6, Степановић (либеро). Тренер: Александар Владисављев

Претходни текстРођендански спектакл овековечен великом победом
Следећи текстБез победника у Новом Пазару