Распоред утакмица и најава преноса млађих категорија

77

Јуниорске селекције Црвене звезде и развојног тима Графичар настављају првенствене трке у викенду који следи. Преносе сениорског тима Графичара, као и омладинске и кадетске селекције црвено-белих можете гледати на јутјуб каналу Звезда Кидс.

Омладинци Црвене звезде ће у понедељак од 11 часова дочекати ТСЦ на теренима иза југа Маракане. У првом овосезонском дуелу, црвено-бели су били убедљиви и славили резултатом 5:1, а промена у односу на тај меч је та што двоструки стрелац Милош Пантовић сад наступа за сениорски тим Графичара. Ипак, покушаће изабраници Славољуба Ђорђевића који су лидери на табели Омладинске лиге Србије са 45 бодова да освојених бодова да остваре још један тријумф и додатно се одмакну се пратећем Бродарцу још више. Пренос тог меча можете гледати на јутјуб каналу Звезда Кидс.

Јуниоре Графичара који су у јесењем делу првенства освојили 23 бода и које са клупе предводи Дејан Симић очекује изазов у виду утакмице са Радом на Бањици, а тај меч је на програму у недељу од 12 часова и 30 минута. У првом овосезонском дуелу, резултат је био 3:3.

Црвено-бели кадети ће у суботу од 11 часова на теренима иза југа Маракане дочекати Телеоптик, ривала са којим су у 3. колу Кадетске лиге Србије ремизирали 3:3. Меч је обележио ефектан гол Давида Петровића са скоро тридесет метара, а верујемо да ће изабраници Марка Неђића овог пута остварити тријумф. Кадети би се победом додатно учврстили на лидерској позицији, јер су тренутно први са 43 бода, што је за четири поена више у односу на вечитог ривала који је први пратилац. Пренос меча биће уживо на јутјуб каналу Звезда Кидс.

Кадети Графичара су са 25 бодова осми на табели у лиги, а прилику да поправе ту позицију имаће у мечу против Рада у суботу од 12 часова. У мечу одиграном 17. августа прошле године, фудбалери Графичара су ауторитативно славили са 3:1, а посебно се истакао Давор Ракић, први стрелац екипе, као и Матија Глушчевић који је добио прекоманду у кадете Црвене звезде. Снаге са Радом у оквиру 18. кола Кадетске лиге Србије одмериће у недељу од 10 часова.

Графичар је у прошлом колу у сјајном мечу савладао Раднички у Пироту резултатом 3:0. Погађали су Маронг, Крстовић и Цветковић, а нови изазов их очекује већ у петак од 14 часова на теренима иза југа Маракане када ће дочекати новосадски Кабел у оквиру 25. кола Прве лиге Србије. Пренос те утакмице можете пратити на јутјуб каналу Звезда кидс.

Крећу и млађи кадети који ће у суботу од 17 часова дочекати ОФК Београд на теренима иза југа Маракане. Изабраници Владе Вучића се налазе на трећем месту са 31 бодом, што је за пет више од ОФК Београда. У случају тријумфа, екипа коју на терену предводе Николашевић, Бубањ, Ђурић и други црвено-бели бисери би се додатно приближила врху табеле и умешала у борбу за прво место.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Петак, 14 часова, ПЛС – Графичар – Кабел (пренос на Звезда Кидс);

Субота, 10 часова и 30 минута, кадети – Црвена звезда – Телеоптик (пренос на Звезда Кидс);

Субота, 17 часова, млађи кадети – Црвена звезда – ОФК Београд;

Недеља, 10 часова, кадети– Рад – Графичар;

Недеља, 12 часова и 30 минута, омладинци – Рад – Графичар;

Понедељак, 11 часова, омладинци – Црвена звезда – ТСЦ (пренос на Звезда Кидс).

Претходни текстПобеда за крај WABA лиге
Следећи текстЗвездиним странцима прија Мачва