Звезда ТВ | Гобеља у Звездиној легији центуриона

60

Звездин првотимац, Марко Гобељић је на 162. вечитом дербију уписао свој 100. наступ у црвено-белом дресу, а у новој епизоди серијала Звезда ТВ погледајте како је све то изгледало.

После Милана Борјана и Милана Родића, који су ушли у „клуб сто“, нови члан је један од миљеника Звездине публике и неко ко је ушао у срце свих навијача, Марко Гобељић. Звездин универзалац је у утакмици против Партизана уписао свој стоти наступ за Црвену звезду, а том приликом му је уручен дрес са бројем “100” који му је предао легенда Црвене звезде, Бошко Ђуровски.

По завршетку јубиларног, стотог меча у дресу Црвене звезде Марко Гобељић је за камеру Звезда ТВ-а открио како се осећа поводом овог лепог јубилеја. Колика је част још једном се уписати у историју најтрофејнијег српског клуба, како су му саиграчи честитали, као и који су му најлепши тренуци у Звезди.

Марко Гобељић је у Црвену звезду дошао је у 1. јуна 2017. године. Утакмица 24. кола Суперлиге Србије против Партизана (0:0) била му је стота, а за наш тим је дебитовао 7. јуна 2017. године у реванш мечу првог кола квалификација за Лигу Европе против Флоријане на Малти (3:3).

Претходни текстЈовичић: Уз навијаче до бодова у Шапцу
Следећи текстПобеда за крај WABA лиге