Иза југа Маракане – Звездини бисери настављају сезону

178

Наши таленти ће за викенд наставити да воде битке у оквиру Омладинске и Кадетске лиге Србије. Промена у саставу у односу на јесењи део првенства нема много, али ће јуниорске селекције Црвене звезде и Графичара наставити да функционишу између постизања резултата и развитка фудбалера, што је филозофија наше Омладинске школе.

Омладинци Црвене звезде ће у понедељак од 11 часова дочекати ТСЦ на теренима иза југа Маракане. Наши бисери се налазе на првом месту на табели са 45 освојених бодова, што је за шест више од Бродарца који је на другој позицији.

У односу на јесењи део сезоне, промене у саставу су такве да су екипу појачали повратници са позајмица: Иван Гутеша, Владимир Павловић и Никола Њамцуловић (Графичар), Никола Стајић (Бродарац), као и Вања Панић, талентовани нападач рођен 2002. године који је по доласку из Олимпије парафирао четворогодишњи уговор са нашим клубом.

Како би се што пре прилагодили захтевима сениорског фудбала, на позајмице су послати: Ричард Одада, Милош Пантовић, Урош Миловановић (Графичар) и Иван Тејић (ИМТ).

Црвена звезда – омладинци:

Састав: Андрија Катић, Иван Гутеша, Александар Вулић, Стефан Митровић, Лазар Гачић, Александар Лукић, Мирко Миликић, Никола Савић, Давид Писар, Владимир Павловић, Урош Благојевић, Никола Стајић, Алекса Матић, Мартин Новаковић, Младен Ковачевић, Александар Илић, Петар Пиплица, Илија Бабић, Андрија Радуловић, Никола Њамцуловић, Стефан Пешовић, Борисав Бурмаз, Вања Панић, Матеја Бачанин.

Стручни штаб: Славољуб Ђорђевић (шеф стручног штаба), Никола Митић и Предраг Ранђеловић (помоћни тренери), Драган Бабић (тренер голмана), Игор Делибашић (кондициони тренер).

Кадети Црвене звезде ће наставити сезону дуелом против Телеоптика који је на програму у суботу од 11 часова на теренима иза југа Маракане. Наши таленти рођени 2003. и 2004. године су освојили 43 бода што је за четири више од вечитог ривала.

Изабраници Марка Неђића улазе у пролећни део сезоне са великим променама, јер је чак седморица фудбалера послато у омладинце нашег развојног тима Графичара. Конкретно, дрес црвено-беле филијале на пролеће носиће: Марко Ћопић, Урош Лазић, Андреј Ђурић, Вукашин Крстић, Владимир Милетић, Живан Рамовић и Богдан Петровић. Као замене, из кадета наше филијале прикључени су: Матија Глушчевић, Павле Бјелановић, Лука Стојановић, Марко Стојановић и Немања Јанковић.

Црвена звезда – кадети:

Састав: Огњен Лукић, Вељко Илић, Виктор Радојевић, Матија Глушчевић, Стефан Деспотовски, Давид Петровић, Павле Бјелановић, Душан Икановић, Лука Стојановић, Никола Станковић, Марко Ћурић, Урош Бранковић, Марко Стојановић, Никола Митуљикић, Јован Митуљикић, Никола Кнежевић, Димитрије Максимовски, Марко Лазетић, Марко Боровић, Немања Јанковић.

Стручни штаб: Марко Неђић (шеф стручног штаба), Петар Петровић (помоћни тренер), Бојан Јоргачевић (тренер голмана), Слободан Чикара (кондициони тренер).

Омладинци Графичара ће пролећни део сезоне почети у мечу са Радом на Бањици који је на програму у недељу од 12 часова и 30 минута. О томе колико су изабраници Дејана Симића били успешни у дебитантској сезони у оквиру Омладинске лиге Србије (на осмој позицији са 25 бодова) говори чињеница да су на припреме са сениорским тимом Графичара пошли: Владимир Пријовић, Никола Пантић и Владимир Лучић. Међутим, Симић ће моћи да рачуна на сву тројицу фудбалера у првенству. За сениорски фудбал су се такође изборили Давид Милисављевић и Андреј Пуповић који су отшли на позајмице у Раднички са Новог Београда, односно Железничар из Панчева.

Графичар – омладинци:

Састав: Марко Ћопић, Илија Гучмазов, Максим Лада, Урош Лазић, Андреј Ђурић, Вукашин Крстић, Миломир Чворић, Стефан Максимовић, Владимир Пријовић, Андреј Ивановић, Филип Васиљевић, Владимир Милетић, Стефан Морачанин, Никола Пантић, Алекса Стојковић, Живан Рамовић, Едвин Елевен, Стефан Лукић, Владимир Лучић, Урош Ђуричковић, Мукси Малима, Мустафа Ибрахим, Лазар Грандов, Андрија Милошевић, Богдан Петровић, Сергеј Винтоњи.

Стручни штаб: Дејан Симић (шеф стручног штаба), Душан Шарановић (помоћни тренер), Бранко Катић и Бојана Ратковић (тренери голмана), Раде Милић (кондициони тренер).

Кадетску селекцију Графичара очекује изазов у виду утакмице против Рада на Бањици која је на програму у суботу у подне. Изабраници Николе Ђуровића су на осмој позицији са 23 освојена бода, иако су далеко најмлађи тим у лиги.

Кадети нашег развојног тима су се појачали штоперским дуом из млађих кадета Црвене звезде, па су дрес Графичара задужили Стефан Лековић и Немања Видојевић.

Графичар – кадети:

Састав: Урош Китановић, Михајло Војводић, Лазар Николић, Марко Нинковић, Андрија Ћурчић, Немања Видојевић, Стефан Лековић, Јован Марковић, Ненад Петровић, Братислав Марић, Богдан Пецарски, Душан Пецарски, Данило Цвејић, Стефан Мелентијевић, Велимир Илић, Павле Огњеновић, Павле Попесковић, Вељко Лолић, Александар Гајинов, Игњат Брајић, Данил Тимофев, Предраг Ловрић, Давор Ракић, Коста Веселиновић.

Стручни штаб: Никола Ђуровић (шеф стручног штаба), Марко Бајић (помоћни тренер), Душан Вигњевић (тренер голмана), Никола Петровић (кондициони тренер).

Претходни текстРеми ватерполиста против Шапца
Следећи текстДруги противник у дуплом програму – Макаби