Гаврић: Могли смо да победимо

82

Дебитант на вечерашњем дербију, Жељко Гаврић, истакао је 19-годишњи првотимац да је задовољан игром у првом полувремену, као и да је једва чекао да изађе на терен Маракане.

Остао је жал због ремија јер смо били бољи у првом полувремену и нисмо искористили неколико прилика. У другом делу меча је било доста прекида, прекршаја и да је то мало омело целокупну игру, мислим да смо могли до сва три бода. Ово је за мене све ново, од амбијента до саме утакмице. Задовољан сам како је екипа изгледала цело прво полувреме. Придржавали смо се договора из свлачионице – истакао је Гаврић.

Звездин бисер је објаснио како се осећао пред прву дерби утакмицу, као и целокупан утисак са терена.

– Нисам спавао ноћ пред утакмицу. Све је ово ново за мене, имао са позитивну трему. Али, без страха, јер то није моја особина. Еуфорија је била пристуна, једва сам чекао да изађем на терен и осетим уживо атмосферу пуне Маракане. Диван осећај, навијачи су били фантастични, одушевили су ме и желео бих да овако буде на сваком мечу.

Осврнуо се млади фудбалер и на своју шансу пред крај првог полувремена, као и да верује у титулу.

Звезда увек иде на победу, колика год била бодовна разлика. Жао ми је што нисмо победили, прво полувреме је светла тачка и оно право, то нам је и шеф рекао после меча. Мало сам и неискусно ушао у прилику, чини ми се да сам имао времена да примим лопту и наместим се, али нисам погодио. Ја сам тип играча који воли игру један на један, да користим простор и сваку прилику за продор. Са друге сттране, имамо довољну бодовну разлику и верујем да ћемо освојити титулу – закључио је Жељко Гаврић.

Претходни текстДворанска сезона завршена првенствима Србије за млађе и старије пионире/ке
Следећи текстБорјан: Поносан сам на своју екипу