У недељу у халу и са Евролига пакетима

42

Карте за изузетно важну утакмицу 20. кола АБА лиге, Црвена звезда мтс – Олимпија Цедевита налазе се у продаји од среде у свим пословницама „Tickets.rs“.

Ова утакмица за црвено-беле, који је од стране АБА лиге проглашен и утакмицом високог ризика, игра се у недељу од 21:00 у хали „Александар Николић“.

Клуб подсећа да је осим те чињенице и одговорности коју је том приликом и чином преузела АБА лига јтд, нашем клубу ублажена казна везана за организацију утакмице 18. кола АБА лиге јтд.

Тако ће ублаженом казном (новчана казна остаје иста) приступ Партеру 4, који је првобитно требало да буде затворен за гледаоце, сада бити отворен, али само за децу до 16 година и особе женског пола.

Због те чињенице, карте за тај сектор неће бити у слободној продаји, али је клуб од среде контактиран од стране већег броја школа кошарке и свих оних звездаша и звездашица који би да се нађу у том сектору у недељу увече и бодре Црвену звезду, у врло важној утакмици за пласман црено-белих у плеј-оф регионалног такмичења.

Такође, клуб ће и овога пута у жељи да наш први тим има амбијент и атмосферу који ће им помоћи у настојањима да дођу до бодова, али и награди власнике Евролига пакета у Штарк Арени, омогућити власницима тих карата, да у недељу буду уз црвено-беле у дербију 20. кола АБА лиге!

Расоред седења за власнике ЕЛ пакета је следећи:

Власници Евролига пакета 400 СЕВЕР – улазе на трибину Б Хале Александар Николић
Власници Евролига пакета 400 ЈУГ – улазе на трибину А хале Александар Николић
Власници Евролига пакета 200 ЛОЖА СЕВЕР – улазе на трибину Партер 4

Сви власници сезонских улазница КК Црвена звезда мтс улазиће на своја места која су обезбедили куповином своје сезонске карте, без икаквих измена, укључујући и трибину Д и Партер 4.

Уз подсећање да ће због епитета „утакмице високог ризика“ контроле на улазима хале бити детаљне, КК Црвена звезда апелује на све да дођу што пре до карте због ограниченог контигента улазница које су пуштене у продају (улаз омогућен и Евролига пакетима) и у великом броју у хали пруже гласну подршку у овој утакмици.

Клуб ће се око осталих важних сервисних информација везаних за огранизацију утакмице огласити поново у суботу. Карте за овај меч пуштене су у продају по следећим ценама:

ТРИБИНА А, Б, Ц, Д – 300,00
ПАРТЕР Б – 500,00
ПАРТЕР 4 –
ВИП ЛОЖА – 1.000,00
ПЛАВА ЛОЖА – 700,00
БЕЛА ЛОЖА – 700,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – 5.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ЗВЕЗДАШ 1. РЕД – 6.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 3.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 3. РЕД – 2.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 10.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 6.000,00

Дођите и пружите подршку црвено-белима у дуелу који је изузетно важан, практично пресудан у трци за врх АБА лиге!

Меч Црвена звезда мтс – Цедевита Олимпија игра се у недељу у хали “Александар Николић”од 21 сат.

Претходни текстНиколић: Уз наше навијаче до победе у дербију
Следећи текстЗвезда ТВ | Бијељина дише за Црвену звезду