Гобељић: Сваки гол у Звезди је најлепши

87

Дефанзивац Црвене звезде Марко Гобељић блистао је после победе над Војводином, а већ га у среду очекује дуел против Инђије. Звездин универзалац истакао је да је задовољан досадашњим радом, као и да је срећан због поготка против Новосађана који је можда један од најлепших у каријери.

Иако нисмо у првих 10 минута ушли добро у утакмицу, врло брзо смо дошли до наше игре и првог гола. Екипа Војводине има потенцијал и карактер, показали су да су оправдано у врху табеле. Направили су нам у последњих 10 минута пар прилика пред нашим голом и то не сме да нам се понаваља. На грешкама учимо и већ у среду нас очекује утакмица са Инђијом где морамо показати још бољу игру. Очекује нас тежак дуел против екипе која се бори за опстанак, али ми смо Звезда и морамо да побеђујемо да би дошли до постављеног циља – нагласио је Гобељић.

Истакла је Звездина 77-ица да је погодак против Новосађана један од најлепших откако је дошао у Звезду.

– Сваки гол у Црвеној звезди ми много значи, а посебно када су овако ефектни. Надам се да ће их бити још више. Можда један од најлепших у мојом каријери у црвено-белом дресу, ту је и гол у Крушевцу из прошле сезоне који је такође сјајан. Прославио сам погодак са Радоњићем. Видео сам да је ту испред севера, па сам му рекао да ћу доћи до њега ако постигнем гол.

Гобељић је дошао до коте од 98 одиграних утакмица у црвено-белом дресу, а могао би врло брзо да уђе и у „клуб 100“.

Сјајан податак. Скоро три године сам у клубу, осећам се предивно, и сваким даном сам све срећнији. Надам се да нећу стати на том броју и да ћу још дуго бити Звездин војник. Међутим, битан ми је и учинак целог тима, јер смо ми пре свега једна велика породица. Морамо бити максимално фокусирани иако имамо сада мало већу бодовну предност, гледамо само себе да у свакој утакмици будемо још ефикаснији јер само тако можемо много. Верујем да ћемо се на крају са нашим навијачима радовати дуплој круни – подвукао је десни бек нашег тима.

Претходни текстЗвезда оборила рекорд из 2014.
Следећи текстПродаја карата за 162. вечити дерби од среде