Конатар у првом тиму Звезде

128

Имао је сјајну јесен иза себе Марко Конатар, талентовани леви бек рођен 2000. године, а као награду за вредан рад и феноменалне партије у дресу Графичара добио је прекоманду у први тим Црвене звезде на припремама у Турској. Радом и пруженим партијама задовољио је строге критеријуме тренера Дејана Станковића.

Један од стандарднијих фудбалера у првом делу сезоне у дресу нашег развојног тима Графичара био је млади бек Марко Конатар. Фудбалер рођен 2000. године и изданак наше Омладинске школе представљао је незамењивог чиниоца у тиму који је сјајно играо у Првој лиги Србије и презимио као лидер шампионата.

Конатар је шпартао по левој страни прволигашких терена, а то ће наставити да чини и у најквалитетнијем српском такмичењу, али у црвено-белом дресу. Током јесени, Конатар је на 19 утакмица постигао један гол и забележио једну асистенцију.

Био је део и летњих припрема код Владана Милојевића када је наговестио свој потенцијал, а сада, код Дејана Станковића добија пуну прекоманду у Црвену звезду, заједно са Жељком Гаврићем који је већ против Чукаричког показао квалитет.

Конатар ће носити дрес са бројем 33.

Претходни текстПродаја карата за ЦСКА од среде
Следећи текстСа Војводином од 18 сати, улазнице јефтиније