Катић прикључен првом тиму

151

Сјајним партиијама у Лиги шампиона за младе, као и у Омладинској лиги Србије, за сениорски дрес Црвене звезде изборио се млади чувар мреже рођен 2002. године- Андрија Катић. Он ће током пролећа и даље имати право да наступа у поменутих такмичењима и тако помогне екипи Славољуба Ђорђевића да оствари што боље резултате, али ће имати и континуитет у раду са првим тимом.

Показивао је током читаве јесени раскошан таленат млади чувар мреже Андрија Катић. Наставио је то да чини, па је и у првом пролећном мечу наше омладинске селекције остао несавладан. И не само то, израстао је у једног од јунака пенал-серије дуела са Шерифом када је одбранио једанаестерац и тако подсетио на Дику из Барија и на Борјана из Копенхагена.

Голман висок 195 сантиметара је незамењив чинилац у тиму Славољуба Ђорђевића. Он је ове сезоне био стандардан на свим мечевима и само је пропустио дуел са јуниорима Графичара. Сада ће имати прилику да у континуитету ради и тренира са Миланом Борјаном и Зораном Поповићем што је велика награда и још већи стимуланс за даљи развој и напредак.

Катић је рођен 2002. године у Трстенику, а фудбалској јавности постао је познат још 15. априла 2018. године када је, са свега 16 година и 57 дана, дебитовао за сениорски тим Јагодине. У Црвену звезду је дошао пре годину дана када се обавезао на професионалну верност нашем клубу и од старта кренуо да демонстрира раскошан таленат који поседује.

Претходни текстПетровић: Развојни тим пун погодак Звезде
Следећи текстЗвезда ТВ | Како су кренули Звезда и Деки