Боаћи: Донећемо много радости навијачима

50

Нападач Црвене звезде Ричмонд Боаћи презадовољан је радом и начином игре коју је успоставио нови тренер Дејан Станковић и најављује голове, трофеје.

Нападач из Гане је имао прилику да гледа новог тренера Дејана Станковића у Интеру само на тв екрану јер је био тада млад у Ђенови, али се на припремама у Анталији видело да ужива у раду са њим.

Станковић је био фантастичан играч, имао је велику каријеру, радио са сјајним тренерима. Донео је велику енергију и италијански стил игре који ми савршено одговара. Навикао сам да играм на први додир и да се померам у простор. Радили смо напорно на припремама, били смо прилично уморни али после одмора сигуран сам да ћемо се до утакмице са Чукаричким освежити и показати да смо шампиони – каже Боаћи.

Уверен је да ће Црвена звезда потврдити доминацију у Суперлиги, али и да ће и он заиграти како се од њега очекује.

– Сигуран сам да ћемо навијачима донети много радости ове сезоне. Учинићемо све да освојимо оба трофеја, а ја сам некако уверен да ћу у другом делу сезону бити и бољи него што ме навијачи Звезде памте. Повреде су учиниле да се по повратку из Кине не прикажем у правом светлу. Међутим, сада сам здрав, сјајно смо радили, одговара ми и стил игре и велики сам оптимиста. Верујем да ћу у доброј мери попунити статистику голова.

Милан Борјан је нови капитен нашег тима, Боаћи сматра да је трака завршила на правој руци али увек потенцира атмосферу и заједништво екипе.

Борјан је сјајан човек и сасвим оправдано носи капитенску траку. Али, многи играчи својим односом према клубу, поштовањем, понашањем и игром такође могу да предатављају као капитени нап тим. Ми смо једна велика, срећна фамилија која је доносила, а верујем да ће и у будућности доносити Црвеној звезди много успеха, трофеја – нагласио је Боаћи.

Претходни текстЗвезда боља од Рапида, нови пораз од Стеауе
Следећи текстЦрвена звезда гостује амбициозном Морнару у Бару