Црвена звезда и Фаје се разишли као пријатељи

128

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је споразумно раскинуо уговор Мохамедом Фајеом.

Мо Фаје је играјући целу прошлу, и део ове сезоне, са нашим клубом освојио три трофеја, и био део актуелног такмичарског састава који је наступао у АБА и Евролиги.

Клуб се овом приликом захваљује Фајеу на свему што је пружио на терену и ван њега као играч Црвене звезде. Такође, клуб изражава задовољство на великом разумевању приликом разговора да се сарадња оконча на максимално и обострано коректан начин.

Мо Фаје: „Драги звездаши, пријатељи. Обраћам Вам се са помешаним емоцијама. Црвена звезда ми је у каријери дала неке нове могућности и прилику,шансу да освајам трофеје, прилику да играм Евролигу. Памтићу трофеј АБА лиге, шампионску титулу у Србији. Захваљујем се стручном штабу, тренерима, људима заполсеним у клубу свима који су ми олакшали боравак у Црвеној звезди. И наравно желим да се захвалим навијачима који су чинили да се осећам посебно из недеље у недељу играјући за клуб. Ово је било лепо путовање ново животно и професионално искуство и са великим жаљењем се опраштам од свих. Црвеној звезди желим пуно среће у будућности и још пуно освојених трофеја“.

Фаје је после Дерика Брауна и Немање Ненадића (КК Мега – позајмица) трећи играч из актуелног састава који је променио средину.

КК Црвена звезда Дерику и Мохамеду жели пуно среће, здравља и спортских успеха у наставку каријере.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстБорјан: Звезда ће наставити да прави велике ствари
Следећи текстЦрвена звезда без горива и снаге за преокрет у Москви