Фини радови за последњи меч у Белеку

72
Фудбалери Црвене звезде одрадили су поподне тактички тренинг пред сутрашњи последњи припремни меч пред наставак сезоне, а ривал је од 15.30 часова по српском времену, уз директан телевизијски пренос, словачка Дунајска Стреда.

Лидер српског шампиона ће сутра од 17,30 по локалном времену (15.30 по српском), уз директан пренос на Звезда ТВ, званичном Јутјуб каналу клуба и Арениспорт одиграти последњу припремну утакмицу пред наставак Суперлиге. Дунајска стреда је је трећепласирани тим словачког шампионата, један компактан тим који има европске амбиције а са клупе га предводи Португаалц Елдер. Екипа је интернационална са 14 странаца, а дрсс овог клуба носи и српски млади играч Душан Лалатовић.

После краћег загревања, шеф струке Дејан Станковић и његови сарадници одрадили су техничко-тактички тренинг, може се рећи фине радове за последњи контролни сусрет, инсистирајући код играча да одраде већ уобичајене захтеве. Брже, прецизније, јаче најчешће се чуло од чланова стручног штаба. Радило се и на померањима, завршници, свему ономе што Дејан Станковић и његови сарадници форсирају од првог дана.

Претходни текстРаспоред друге фазе Триглав регионалне лиге за ватерполисте
Следећи текстЂорђевић: Нисмо дали завршну реч у Лиги шампиона