Квалитетан опоравак после победе

36

Фудбалери Црвене звезде су данас одрадили само тренинг опоравка после јучерашње прве утакмице и победе над Араком из Гдиње.

Стабилизација, па лагано истрчавање под инструкцијама кондиционог тренера Федерика и Панонћинија и његових сарадника био је увод у занимљивији део тренинга опоравка који је обухватао и лопту. На четири импровизованих терена, осам екипа играло је ножни тенис. Најмлађој постави у којој су били Његош Петровић, Жељко Гаврић и Вељко Николић помогао је и искуством помоћни тренер Ненад Милијаш који је демонстрирао доказану технику.

У сјајној победничкој атмосфери било је лепих потеза, аплауза, смеха. Секу Саного, Бранко Јовичич и Марко Конатар радили су по посебном програму, као и Немања Милуновић који је добио на утакмици против Арке незгодан ударац у чланак већ у другом минуту али је мушки издражао полувреме. Рада је био поштеђен Душан Јованчић кога мучи респираторни вирус.

Голмани су уобичајено радили по посебном програму Душана Гашића. Фокус је био на ножној техници. Четворица голмана имали су додатне захтеве, тражила се прецизност у пасу и слање лопте у одређени простор који им је био припремљен.

Тренер Дејан Станковић дао је фудбалерима слободно поподне, а већ сутра се наставља са жестоким радом и прирпемама за нередне мечеве, а први на реду је дуел са Вардаром у среду.

Претходни текстПродаја карата за утакмицу са лидером Евролиге од уторка
Следећи текстЛетњи камп 2020: Црвено-бели тим те чека, прикључи се!