Омладинци у јаком ритму и сјајној атмосфера раде у Италији

39

Изабраници Славољуба Ђорђевића се за наставак сезоне припремају у Италији, тачније у Лињану где ће у оквиру дванаестодневних припрема одиграти три контролне утакмице против сениорских екипа Триестине, Ћаримузанеа и Биља. Рад, преданост, залагање и однос према обавезама које наши бисери демонстрирају, дају велики оптимизам за наставак сезоне која почиње баражом у Лиги шампиона против Шерифа у Тираспољу 12. фебруара.

Два пута, од 10 и 16 часова, наши омладинци имају тренинге. Мимо тога, одмарају или се друже међусобно и заједно са стручним штабом праве сјајну тимску атмосферу. Шеф стручног штаба наших омладинаца Славољуб Ђорђевић хвали услове и објашњава идеју провера против сениорских екипа.

Услови су одлични. Заиста све похвале за организацију. Терен нам је близу хотела, теретана је добро опремљена и имамо све услове за озбиљан рад. Што се противника тиче, идеја одмеравања снага са сениорским екипама је таква да смо тражили противнике сличне Шерифу. То нам је идеја за овај део припрема, а после тога ћемо видети – рекао је Ђорђевић.

Спреман за рад и велика дела је и капитен Борисав Бурмаз, момак који је већ имао прилику да дебитује за сениорски тим Црвене звезде.

Драго ми је што смо овде. Чист ваздух, добри услови и заиста радимо на високом нивоу. Верујем да ћемо се добро припремити за наставак сезоне и испунити све циљеве које смо поставили – истиче Бурмаз.

Везиста Алекса Матић напомиње да свакодневно раде другачије вежбе, што даје на занимљивости тренинга

Морам да истакнем да су тренинзи напорни, али врло занимљиви. Покривамо широк спектар вежби и тренинзи су разнолики. Задовољан сам како се припремамо за наставак сезоне и верујем да ћемо тако и наставити – тврди фудбалер рођен 2002. године.

Претходни текстТурина: Чланство у Звезди је прича о емоцијама
Следећи текстЦрвена звезда гостује екипи Игокее