Секу Саного одрадио први тренинг

95

Фудбалери Црвена звезда одрадили су данас поподне једини тренинг у Београду пред сутрашњи одлазак на други део припрема у Турску, а тренеру Дејану Станковићу на располагање се ставио и појачање нашег тима из Обале Слоноваче.

Секу Саного се данас упознао са саиграчима, одрадио је први тренинг и показао да је у добром физичком стању иако је прескочио прве две недеље припрема. После активације и загревања кроз истрчавање и разгибавање, фудбалери нашег тима одрадили су техничко-тактички тренинг. Видело се да Саногу захтеви које је пред играче поставио Дејан Станковић нису страни, добро се кретао и одрађивао је успешно захтевне вежбе у којој су доминирали тачан пас, брза измена позиција и чување простора.

Јак интензитет и честу промену ритма у раду играчи су добро подносили а тренинг се завршио се кондиционим делом и серијом истрчавања под будним оком кондиционог тренера Федерика Панонћинија.

Фудбалери Црвене звезде сутра ујутру путују за Турску где ће у Белеку обавити други део припрема и кроз шест контролних утакмица брусити форму за наставак сезоне.

Претходни текстМилица на корак до медаље на Гран прију у Тел Авиву
Следећи текстЗвездаши на тромечу у Словенији