Стартовали и млађи кадети

98

На теренима иза југа Маракане, окупили су се и млађи кадети. Тим који са клупе предводи Владимир Вучић имаће пред собом изазове у оквиру домаћег такмичења, где ће и на пролеће, као убедљиво најмлађа екипа у лиги покушати да остваре позитивне резултате и наставе да развијају играче.

Дечаци рођени 2004. и 2005. године окупили су се на теренима наше Омладинске школе. Под тренерском палицом Владимира Вучића, радили су таленти попут Николашевића, Ђурића, Мијатовића и осталих црвено-белих бисера, а на основу њиховог ангажовања, утисак је да су се ужелели тимског рада и тренинга на Звездиним теренима. Млађи кадети су први део сезоне завршили на трећем месту, а Вучић има веће амбиције пред наставак сезоне:

Успели смо да у прелазном периоду напунимо батерије и да се припремимо за други део сезоне. Играчи су добили план и програм рада за време паузе и стриктно су се придржавали тога, што ме веома радује. Одрадили су све како треба, тако да максимално мотивисани улазимо у припреме за пролећни део сезоне. Приоритет остаје развој играча. Уз добар и квалитетан рад ћемо доћи и до резултата. Ипак, најбитније је да се момци кроз рад са екипом фудбалски развијају. Од наредног викенда крећемо са пријатељским утакмицама и радујемо се томе. Ужелели смо се фудбала – рекао је Вучић.

На првом тренингу нашло се 20 фудбалера, то су: Стефан Маринковић, Виктор Петровић, Лука Стојсављевић, Владислав Голдин, Лазар Жакнић, Петар Граоња, Лазар Ђурић, Јован Шљивић, Алексеј Вукичевић, Матеја Бубањ, Мирко Николашевић, Јован Мијатовић, Вељко Митић, Борис Матић, Лука Бошковић, Драгољуб Радоман, Алекса Илић, Војислав Илић, Иван Никчевић и Никола Савић.

Млађи кадети ће тренирати у Београду до 17. фебруара када одлазе на припреме у Анкаран. Тамо ће бити до 24. фебруара и одиграти неколико контролних мечева.

Претходни текстДесеткована и ослабљена Црвена звезда поражена од Монтане
Следећи текстДесета победа кадеткиња у Триглав ЖКЛС