Бабић: Бићемо спремни за пролећна искушења

75

Дефанзивац Црвене звезде Срђан Бабић у разговору за наш сајт пренео је утиске о припремама на Пафосу које се полако ближе крају. Стамени штопер је одиграо преко 70 утакмица у црвено-белом дресу, а истиче жељу да тај број постане све већи. Такође, не крије задовољство због сарадње са Дејаном Станковићем као високе амбиције у наставку сезоне.

Услови су феноменални. Заиста сам презадовољан хотелом, храном, све је на врхунском нивоу. Трећи пут сам овде у Пафосу који се показао као одлична база и драго ми је што смо поново овде. Имамо одличне услове за рад, терени су врло добри, време је лепо, само један дан је падала киша, али кратко. Морамо пре свега добро да се уиграмо за наставак сезоне, а верујем да ћемо се одлично спремити како на физичком тако и на тактичком плану – нагласио је Бабић.

Задовољство му је што ради са таквом фудбалском величином као што је Дејан Станковић.

– Утисци су импресивни. Пре свега, ради се о једном великом звездашу, који много воли наш клуб и даје максимум на терену да на помогне и да нас упути у своје тактичке замисли. Презадовољан сам његовим односом према играчима, сваки дан нас саветује. Често током тренинга чујемо и видимо његове аплаузе, а то је плод и нашег, али и његовог одличног рада. Био је веома успешан фудбалер, а верујем да неће бити другачије ни сада када је тренер. Са њим можемо много, а испред себе постављамо највише циљеве.

Бивши млади репрезентативац Србије истиче да је дупла круна главни циљ ове сезоне.

– Ми смо Црвена звезда и гладни смо победа. Имамо одређену предност, али како је и сам тренер рекао – крећемо од нуле. Мислим да је то исправан пут, да нема много опуштања, да уђемо у сваки меч максимално фокусирани и мотивисани. Само таквим размишљањем ћемо наћи победнички пут. Имамо и куп, у којем је наравно императив титула. Верујем да ћемо обрадовати верне навијаче који су заслужили да излазе са стадиона задовољни и радосни.

Момак са бројем 15 на леђима не крије жељу да одигра још утакмица у црвено-белом дресу.

Леп период је иза мене. Одиграо сам више од 70 утакмица и то ми значи. Желим да одиграм још више, колико год будем могао. На стручном штабу је да одлучи колико ћу играти, а на мени је да дам свој максимум. Тимски дух и заједништво је најбитније јер само као тим можемо остварити све циљеве које поставимо испред себе – подвукао је дефанзивац Црвене звезде Срђан Бабић.

Претходни текстЗвездини првотимци традиционално на Богојављење
Следећи текстАБА лига (16. коло) – Црвена звезда дочекује Цибону