Јединствена енергија – То је Црвена звезда

36

КК Црвена звезда мтс поставио је веома високе стандарде када је у питању најава утакмица. Спектакуларни амбијент који стварају звездаши ове сезоне је добио подршку у најавама утакмица која је до сада била резервисана само за НБА терене. Кретивни тим КК Црвена звезда је из кола у коло показивао огромну креативност, спајајући пребогату клупску традицију са модерним временима. Другачије није било ни протекле среде против Жалгириса.

Наиме, у години када наша Црвена звезда прославља 75. рођендан подсетили смо се вредности које нас спајају и то на један, несвакидашњи и футуристички начин који је без даха оставио 15.874 навијача у ’’Штарк арени’’. Сензационални видео и аудио ефекат је тешко препричати, потребно га је доживети, а ако нисте били у дворани то сада можете учинити путем ваших малих екрана:

Нажалост, резултат против Жалгириса је изостао, али велика евролигашка борба за Црвену звезду наставља се већ у петак. У 19 часова у ’’Штарк арени’’ заказан је меч између црвено-белих и Албе. Време је за нови спектакл, а да би он био испраћен победом потребна је подршка звездаша.

Видимо се!

Претходни текстМного лепих голова украсило седми дан на Кипру
Следећи текстКрстовић: Сањам први гол у Звезди