Станојев: Деки има стрпљења за нас

52

Још један фудбалер који је поникао у нашој Омладинској школи је талентовани Југ Станојев. Млади фудбалер који је имао запажену ролу ове јесени у нашој филијали Графичар истиче да је после одличног периода срећан што је поново на припремама са првим тимом Црвене звезде као и да сања деби у црвено-белом дресу.

За брзоногог везисту Југа Станојева, ово је није први пут да је на припремама Звезде на Кипру.

Срећан сам што сам поново овде. Ово је други пут да сам на Пафосу. Услови су феноменални, хотел је одмах поред мора и заиста је лепо овде радити и тренирати. Услови су одлични, имамо добру атмосферу у екипи и верујем да ћемо се ваљано спремити за изазове који су пред нама. Старији саиграчи су ту да дају подршку нама младима који смо на неком новом почетку. Ту је и нови тренер и стручни штаб, тако да је све ово нова енергија за коју верујем да ће дати резултате – нагласио је млади везиста.

Жеља Станојева је да пролећни део сезоне проведе у Звездином дресу.

На мени је да се трудим, вредно радим и дајем максимум на сваком тренингу. Управа клуба и шеф стручног штаба ће одлучити да ли ћу се вратити у Графичар, где сам играо први део сезоне или ћу остати у Црвеној звезди. Пријао ми је стаж у нашој филијали, мислим да сам одиграо добро, и да сам напредовао у сваком погледу. Наравно, волео бих да носим црвено-бели дрес на пролеће, то је сан сваког дечака који прође Звездину школу.

Није штедео момак рођен 1999. године речи хвале за новог шефа стручног штаба нашег тима – Дејана Станковића.

Стрпљив је. Стално разговарамо, саветује све фудбалере, а поготово нас младе играче. Он је легенда клуба и велико име европског фудбала и част је радити са њим. Сигуран сам да ће наставити тамо где је Милојевић стао. Верујем да ћемо коначно освојити дуплу круну, време је. Имамо велику бодовну предност, али нема опуштања, јер као што је и Станковић рекао – ми крећемо од нуле. Неки млади играчи ће добити шансу и можемо само бити оптимисти пред наставак сезоне – уверава Станојев.

Претходни текстЛегендарни Власта Велисављевић власник сезонске улазнице
Следећи текстПола посла у Пафосу завршено – Игра све течнија