Почетак петог дана – Река зноја и километри у ногама

62

Изабраници Дејана Станковића данас су од 10 часова пре подне одрадили седми тренинг по доласку на Пафос, и то на другом стадиону под именом „Јероскипу“.

Фудбалери Црвене звезде у јутарњим часовима упутили су се на стадион „Јероскипу“ на које су одрадили двочасовни тренинг. Терен је поново био у одличном стању, као и време које је до сада служи наше момке.

Почело је уобичајеном активацијом кроз вежбе разгивања на атлетској стази. Кондициони тренер Федерико Панонћини са својим сарадницима строго води рачуна о припреми тренинга да не би дошло до истегнућа или евентуалне повреде. Потом су се Звездине снаге преселиле на терен где су истрчавањима и аеробним загревањем спремно дочекали наставак тренинга.

Стручни штаб зна да је фудбалерима највеће задовољство када је лопта у ногама, па су и овог пута, подељени у две групе радили на техничким детаљима додавања. Једна група представљала је наше дефанзивце који су марљиво радили под будним оком помоћног тренера Милојевића, док су другу групу чинили везни ред и нападачи који су увежбавали додавања на кратком простору. Све то је пратио шеф струке Дејан Станковић, који је саветима подстицао, нарочито младе играче, да раде још брже и јаче.

Голмани су радили одвојено са тренером Гашићем на техничким стварима који су неопходни за овај период припрема.

Затим је уследила вежба у две групе, која је подразумевала увежбавање чувања лопте на кратком простору. Све се завршило истрчавањима различитог интезитета дуж целох терена.

Веома професионалан приступ и марљив рад изабраника Дејана Станковића обележева сваки тренинг. Наше фудбалере очекује још један тренинг у вечерњим сатима на истом стадиону.

Претходни текстОдбојкаши до победе и два бода
Следећи текстЛегендарни Власта Велисављевић власник сезонске улазнице