Фокус на уигравању четвртог дана на Кипру

31

Наши првотимци одрадили су око 10 часова пре подне једини тренинг четвртог дана припрема на Кипру. Рад на терену градског стадиона обележила је тактика.

Фудбалери Црвене звезде напорно тренирају на припремама у Пафосу. После два дана са по два тренинга, данас су наши момци одрадили један тренинг у преподневним часовима.

После стандардне активације, неопходне за припрему тренинга, стручни штаб је наше првотимце послао на центар терена где су играли популарну шеву у којој су учествовали сви фудбалери. Осмеси и задовољство видели су се на лицима нашим првотимаца па је рад био знатно лакши.

Затим се прешло на тактичко уигравање, што је обрадовало наше фудбалере јер је поново лопта била у ногама. Детаљан рад и објашњавање најситнијих делова тактике, коју стручни штаб на челу да Дејаном Станковићем жели да наметне, увелико даје своје обрисе.

Озбиљно и фокусирано су приступили наши фудбалери који су нешто више од пола сата упијали савете наших тренера. Све се поново завршило осмехом и задовољством на лицу, а Звездине снаге данас ће имати слободно поподне које ће искористити да напуне батерије и одморе за сутрашње изазове.