Омладинци почели са радом – титула је приоритет

50

Припреме за пролећни део шампионата започели су и омладинци Црвене звезде. На првом тренингу Славољуба Ђорђевића нашло се 24 фудбалера испред којих је постављен изазов у виду Омладинске лиге Србије и Лиге шампиона за младе.

Наше омладинце чека врло узбудљиво пролеће. Пред чету Славољуба Ђорђевића постављени су високи изазови које ће перспективни тренер заједно са његовим изабраницима покушати да достигне. У Омладинској лиги Србије заузимамо прво место са шест бодова више у односу на друопласирани Бродарац, док смо бележили запажене резултате и у Лиги шампиона за младе. Успешни су били наши таленти против Бајерна, Тотенхема и Олимпијакоса, па их сада чека нови изазов у виду меча са Шерифом у баражу, који је на програму 11. фебруара и којим ће се отворити пролећни део сезоне. Оптимиста пред наставак сезоне је Славољуб Ђорђевић.

Успели смо да се одморимо и сад је време за рад. Имали смо тестирања у суботу, данас радимо у две групе и током читаве недеље ћемо да тренирамо по два пута. У суботу нам је прва утакмица и први изазов када ћемо одмерити снаге са екипом Жаркова. Што се очекивања тиче, када сте у Звезди, онда је све јасно. Титула је приоритет, али ћемо се потрудити да и у Лиги шампиона што даље догурамо. Имамо одређене промене у екипи, али сигуран сам да ћемо се уиграти током припрема и спремни дочекати све изазове – рекао је Ђорђевић на окупљању омладинске селекције нашег тима.

Играчи који су се појавили на данашњој прозивци су: Андрија Катић, Александар Вулић, Иван Гутеша, Лазар Гачић, Стефан Митровић, Александар Лукић, Мирко Миликић, Владимир Павловић, Давид Писар, Никола Савић, Урош Благојевић, Никола Стајић, Алекса Матић, Мартин Новаковић, Младен Ковачевић, Александар Илић, Петар Пиплица, Андрија Радуловић, Никола Њамцуловић, Стефан Пешовић, Борисав Бурмаз, Илија Бабић, Вања Панић и Матеја Бачанин.

Омладинци ће до 24. јануара тренирати у Београду, затим одлазе у Венецију на 12 дана, а потом их чека сусрет са молдавским Шерифом у оквиру Лиге шампиона за младе.

Претходни текстЗвезда без завршног турнира Купа Милана Циге Васојевића
Следећи текстВреме да се „поравнају рачуни“!