Николић: Научићу много од Станковића

68

Млади везиста Црвене звезде, Вељко Николић свестан је колико се од њега очекује у наредном периоду и зато су верује да ће се радом и играма наметнути новом тренеру Дејану Станковићу.

Трећи пут сам овде на Пафосу. Срећан сам што сам са првим тимом, наравно. Значи ми што клуб рачуна на мене, а ја ћу се потрудити да дам свој максимум. Верујем у себе и надам се да ћу до краја сезоне одиграти више утакмица. На мени је да пружим и покажем све шта умем, а на стручном штабу је да одлучи да ли и колику шансу заслужујем. Амбијент је одличан овде на Кипру, терен је феноменалан, стварно имамо одличне услове да се добро припремимо за изазове које нас очекују – нагласио је Николић.

Изнео је очекивања и пред наставак сезоне у којој је главни циљ освајање дупле круне.

Као што је рекао и тренер Дејан Станковић – ми крећемо од нуле. Размишљамо тако да нема бодовне разлике. Морамо у сваки меч ући пуним интезитетом и са великом жељом, тако да не сумњам да ће успех изостати. Верујем да ћемо и повећати бодовну разлику и тако обезбедити довољан број бодова. Циљ је наравно дупла круна и ми стремимо ка томе.

Николић није крио задовољство пооводом сарадње са новим шефом стручног штаба Дејаном Станковићем.

За сада сам презадовољан. Иако радимо тек два дана, закључио сам да се углавном базирамо на физичкој спреми и верујем да ћемо наставак сезоне дочекати максимално спремни. Драго ми је што сарађујем са таквим човеком и фудбалером као што је Станковић, јер од њега могу доста тога да научим. Нисмо до сада причали ништа конкретно, али је рекао да ћемо имати разговор у наредном периоду – закључио је млади везиста Црвене звезде Вељко Николић.

Претходни текстЈутарњи тренинг – Мотивисани и концентрисани
Следећи текстВечерњи тренинг – Лопта, лопта, лопта